Green screen achterwand Grand Fabric, ook geschikt voor aan de muur.

Deze Green screen Grand Fabric is zeer solide. Hierdoor is het ook mogelijk om het Green Screen frame aan de wand te monteren. De perfecte oplossing voor je eigen studio, voor video’s of foto’s in je eigen bedrijf of voor de professionals. De Green screen is gemakkelijk op te bergen en daardoor gemakkelijk te vervoeren naar andere locaties. Het frame is erg stevig, dus ook op lange termijn een prima oplossing. Uiteraard is het groene doek ook te vervangen door gewone prints, zo kan het frame ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld stand of perswand.

De hoogte van het frame is standaard 240cm en leverbaar in lengtes van 98 cm, 147 cm, 194 cm, 232 cm, 294 cm, 305 cm and 378 cm. Er is ook een hoogte van 318, maar deze is enkel beschikbaar in lengtes van 98 cm, 147 cm, 194 cm, 232 cm. Het frame is eventueel ook leverbaar in gebogen versie van 240×257 cm.

Green screen Grand Fabric frame

Frame

De Green Screen “grand Fabric” bestaat uit een zeer degelijk frame waardoor het sterk genoeg is voor meerdere opties, zoals staand, maar ook aan de muur- of plafond gemonteerd. Het frame is in meerdere maten leverbaar.

Green screen Grand Fabric montage

Eenvoudig montage.

Het Green Screen “Grand Fabric” frame is compact te vervoeren en wordt daarna eenvoudig in elkaar geschoven.

Green gcreen Grand Fabric doek aanbrengen

Aanbrengen doek

Het frame is extra dik en hierdoor zeer stabiel. Het doek wordt eenvoudig over het frame geschoven waardoor het er mooi strak bijstaat. Optioneel is het doek aan twee kanten van verschillende print te voorzien.

Green screen Grand Fabric fc print

Ook met geprint doek te voorzien

Bij het green screen “Grand Fabric” wordt een groen doek geleverd, maar het frame is natuurlijk net zo makkelijk te voorzien van een sfeer achtergrond. De wand kan dan ook worden gebruikt als perswand, tijdens een seminar of als beurs achterwand.

Green screen Grand Fabric voeten

Voeten

De stevige voeten zijn zowel leverbaar als hele of halve uitvoering

Green screen Grand Fabric tassen

Verpakking

De lossen onderdelen, dus voeten, frame en doek, worden in tassen geleverd.

Green screen Grand Fabric koffers

Vervoer

Optioneel kunnen de onderdelen in een stevige tas of koffer worden geleverd. De koffer is ook om te bouwen naar een balie.

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.

Gerelateerde producten

Green-screen-opmaat-u-vorm

Fabric Studio Green Screen

Groene achtergrond voor webinar

Easystand Green Screen