Kies voor een Roll Up banner van goede kwaliteit

Het idee van een merk is dat het alleen maar sterker wordt. Waarom dit beschadigen door het aanschaffen van een te goedkope banner? Roll Up banners zijn nog steeds heel populair, bijna elke organisatie maakt wel gebruik van één of meerdere Roll Up banners. Helaas kunnen een groot deel van de goedkope Roll Up banners uw presentatie zeer schaden.

AAA Display richt zich op producten die merken helpen te versterken. Daarom zorgen wij ook voor betaalbare Roll Up banners, die niet alleen concurreren op prijs, maar vooral op gebruiksgemak en de professionele uitstraling wat past bij uw merk. Wij weten hoe belangrijk de eerste indruk is en beschermen u tegen te goedkope en lelijke Roll Up banners, maar leveren u kwaliteit tegen een redelijke prijs die in uw budget past.

Iedereen heeft een hekel aan een Roll Up banner waar de afbeelding aan de zijkant krult of die na één of twee keer plaatsen naar voren of achter helt. Wij hebben dat probleem opgelost door het gebruik van deugdelijke en stevige cassettes (voeten) en het UV-bestendig printen op printmateriaal van gegoten kwaliteit dat altijd en op elk moment mooi vlak blijft. Ook is het niet doorzichtig. Deze printen in combinatie met een goed stabiel systeem helpen u aan een langdurige positieve merk beleving. Wij printen dus niet op PVC mede omdat dit snel krult en gevoelig is voor temperatuursverschillen.

De goedkoopste Roll Up banners leveren wij niet, maar wel de kwaliteit die bij uw merk past.

goedkope-pvc-print

Een voorbeeld van een goedkope pvc print zoals deze er al snel uitziet.

Meer voorbeelden van goedkope Roll Up banners


goedkopere-roll-up-banners

Roll Up banner Basic

De Roll Up banner Basic is de goedkoopste banner die we leveren. Deze banner voldoet nog aan onze minimale kwaliteit eisen. Is minder duurzaam, maar staat door de sterke bevestiging van de voet aan de aluminium behuizing toch stevig en recht. De behuizing is ook steviger dan van de allergoedkoopste versies. Voor extra stabiliteit is de behuizing voorzien van een staalplaat op de bodem en en heeft deze een versterkte paalhouder. De print is van een mooi materiaal dat niet lichtdoorlatend is en ook niet krult. Het formaat van de banner is 80x200cm

Prijs € 150,00


goede-kwaliteit-roll-up-banners

RollUp banner Evo2 – kwaliteit voor een scherpe prijs

De RollUp banner basic EVO2 is een geheel opnieuw ontworpen rollup banner. Door de solide aluminium behuizing is er maar een uitdraaibare subtiele voet nodig. De banner staat altijd recht door de voet van verchroomd staal en de stalen telescoopstaander i.p.v. aluminium. Ook de kunststof insteek deel voor de staander help het plaatsen eenvoudiger te maken en de voet altijd in een keer recht te plaatsen. De fotobaan komt aan de voorzijde van de aluminium gematteerde behuizing omhoog waardoor de banner aan de voorzijde strak en modern oogt. De voet en de stalen eindkappen zijn verchroomd.

 

beste-roll-up-beursbanners

Eigenschappen:

 • Voor printen van 85, 100, 120 en 150 cm breed
 • Variabele hoogte, in te stellen van 160 tot 215
 • Snel en eenvoudig te plaatsen
 • Stevige cassette met een strak uiterlijk
 • Uitstekend binnenwerk voor het geleidelijk in- en uitrollen van de print
 • incl. draagtas met schouderriem
 • Gewicht v.a. 5kg
 • Op het systeem geven wij 3 jaar garantie.

LEVERBAAR VANAF € 199,00

prijzen + opties op www.beursmaterialen.nl


stevige-rollup-banners

Roll Up banner Classic – onverslijtbaar

De Roll Up banner Classic is de meest robuuste roll up banner die er leverbaar is. De banner is gemaakt van zeer degelijk aluminium en het rolsysteem is onverslijtbaar. De print wordt direct aan de binnenrol gemonteerd waardoor u onbeperkt de print kunt wisselen. De veer zorgt voor een geleidelijke spanning bij het opzetten.

Eigenschappen:

 • Voor printen van 85, 100, 115, 145cm breed
 • Vaste hoogte 215 cm
 • Snel en eenvoudig te plaatsen
 • Robuuste cassette van geborsteld aluminium
 • Zeer hoogwaardig binnenwerk voor het geleidelijk in- en uitrollen van de print
 • incl. draagtas met schouderriem
 • Gewicht 5kg
 • Op het systeem geven wij een levenslange garantie.

LEVERBAAR VANAF € 333,90

prijzen + opties op www.beursmaterialen.nl

 

Prijzen zijn excl. BTW en excl. leveringskosten. Model en prijzen zijn onder voorbehoud. Aan de op deze website genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.


 

Gerelateerde producten

Magneetframe voor oprolbare-printpanelen

Magneetframe met printbanen

Outdoor Banners

Outdoor Banners