AAA Display: Onderscheidend, eigenwijs en een meerwaarde voor exposanten

“Wij denken verder dan wat de klant vraagt. Bij ons krijgt u uitgebreid advies zodat u een goede overwogen keuze kunt maken en ook op de lange termijn tevreden blijft.”

De naam AAA Display geeft de kwaliteitsindicator AAA. De producten uit ons assortiment voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zorgen, in combinatie met een uitmuntend afwerkingsniveau, voor een optimale presentatie met keer op keer een opvallende gebruikerservaring. En dat merkt u!

Advies op maat

Naast onze bestaande producten kan een advies er ook in resulteren dat er een oplossing op maat moet worden gemaakt. Bij maatwerk denken wij aan materialen van o.a. hout, ijzer, aluminium en bijvoorbeeld LED toepassingen in displays. Voorbeelden van maatoplossingen zijn o.a. winkeldisplays, productdisplays en verkoopdisplays of ander presentatiemateriaal.

Webshop

Voor onze standaard producten kunt u ook onze webshop www.beursmaterialen.nl raadplegen. U heeft dan een goed overzicht van de prijzen en kunt de opties per product toevoegen. Bestellen kan via de webshop, maar natuurlijk ook telefonisch.