Lage tarieven in plaats van hoge investeringen?

Het deelnemen aan beurzen is voor veel bedrijven een must. Een beurs, maar ook seminar is de ideale locatie om direct contact te leggen met een specifieke doelgroep die belangrijk is voor het bedrijf. Meestal zijn dit één tot enkele beurzen per jaar, dus is het belangrijk dat je als bedrijf op elke beurs er verzorgd en optimaal bij staat.

Al meer dan 25 jaar helpt AAA Display bedrijven hiermee. Een belangrijk en groot voordeel van onze aanpak is dat wij oplossingen bieden m.b.v. modulaire zelfbouwstands die eenvoudig schaalbaar, aanpasbaar en zelf op te bouwen zijn. Modulaire zelfbouwstands gaan ook langer mee, waardoor de investering over meerdere jaren en beurzen wordt gespreid en de kosten per deelname zo laag mogelijk zijn.

Dit is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar er zal toch eerst geïnvesteerd moeten worden in de beursstand, groot of klein. Dit kan voor een ondernemer een dilemma vormen, zeker omdat een beursstand meestal niet de enige investering is waar die voor staat. Ook is vaak net ‘die finishing touch’ niet mogelijk, omdat je tegen een budgetplafond aan loopt of de liquiditeit het even niet toelaat om verder uit te pakken.

Wij zijn voor onze klanten op zoek gegaan naar oplossingen die het, zeker na deze zware coronatijd, mogelijk moeten maken om er sterk en stralend uit te zien in een eigen showroom/ kantoor of op een beurs of event, zonder al te hoge investeringen.

Ga leasen!

Wij hebben een betrouwbare beursgenoteerde leasepartner gevonden die met ons meedenkt. Onze hardware materialen (beeld, logo of tekst) kunnen worden opgenomen in een operational lease (huurkoop), waarbij de volgende uitgangspunten gelden:

  • Minimaal investeringsbedrag € 500
  • Leasetermijnen variabel tussen de 24 en 72 maanden
  • Geen verplichting tot koop na afloop lease periode
  • Mogelijkheid tot koop tegen een vooraf afgesproken restbedrag
  • Geen lange acceptatietraject om de lease in werking te stellen
  • De lease staat niet als financiering op de balans, waardoor het eventuele andere financieringen niet in de weg zal staan. De producten worden aangekocht door de leasepartner en per maand als huur/lease ingehouden. Hierdoor komen de maandelijkse termijnen direct op de V & W.

Snel inzicht en acceptatie 

Wij kunnen samen kijken hoe het minimale gewenste investeringsbedrag zich verhoudt in lage maandelijkse lasten of per kwartaal en hoeveel het in de lease maandelijks scheelt om eventueel extra accessoires aan je koop toe te voegen. Zo kun je eenvoudig kiezen voor een professionele(re) uitstraling, terwijl je cashflow met een minimale toevoeging wordt belast.

Dit geeft inzicht in de lasten voor de afgesproken leasetermijnen, het marketingbudget en de flexibiliteit om gedurende de leasetermijn, ook eens af te wisselen met verschillende uitingen op de doeken. Aangezien de aankoop van de doeken en/of printbanen buiten de lease verloopt, zal dit een terugkerende kleine(re) investering zijn, die vaak makkelijker in het jaarlijkse marketingbudget op te nemen is.

Wij hopen van harte dat we op deze manier, hebben kunnen meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden en te verspreiden voor de komende jaren. Zeker in deze tijd is het belangrijk om te laten zien dat je er nog bent en dat de presentatie er professioneel uitziet, dit geeft vertrouwen.

De acceptatie doorlooptijd hebben wij kort kunnen houden, dus je kunt snel antwoord hebben.

Wil je meer informatie, neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.