Een modulaire beursstand is dé oplossing als flexibiliteit en inzetbaarheid door het eigen team gewenst is.

Niet afhankelijk zijn van derden waardoor bedrijven zelf de volledige regie hebben over de beursdeelname en dan met name de uitvoering van de beursstand. Samen kijken wij welk modulaire stand systeem het beste past bij het bedrijf, product of dienst en werken samen naar een eindresultaat dat perfect past.

Modulaire beursstands hebben ook als voordeel dat er gestart kan worden met een basis stand en dat de beursstand mee kan groeien met de groei van het bedrijf. De investering in een modulaire beursstand verdiend zich ook snel terug doordat de onderdelen steeds weer zijn te hergebruiken.

De modulaire beursstand zijn ook eenvoudig mee te nemen, omdat de onderdelen compact worden opgeborgen in tassen of koffers, meestal uitgevoerd met wielen. Voor groter stands met veel onderdelen kan een opmaat geproduceerde flightcase een oplossing zijn.

Easystand modulaire zelfbouw beursstand met doek

Zelf een beursstand bouwen was nog nooit zo makkelijk! Dit zelfbouw beursstand systeem bestaat uit een minimum van licht gewicht onderdelen van aluminium in een stoere zwarte kleur. Door het gepatenteerde systeem gemakkelijk zelf, zonder gereedschap op te bouwen en uit te breiden. Te voorzien van hoge kwaliteit geprinte doeken die er altijd super strak bij staat en uit te breiden met een monitorhouder, planken, product displays, balies, bergruimte, verlichting etc. Ook nog eens eenvoudig te vervoeren in bijgeleverde transport trolleytassen, vaak gewoon achterin een auto! Vanaf nu ook leverbaar als modulaire LED stand met LED verlichting van binnenuit.

Modulaire stand “The Fabric Frame”

Modulaire stand van stijlvol aluminium die heel makkelijk zonder gereedschap is op te bouwen door de genummerde onderdelen. De onderdelen zijn lichtgewicht en het formaat van de stand is naar wens aan te passen. De stand wordt afgewerkt met hoge kwaliteit doeken met een mooie print. Ook is er een heel duidelijke instructievideo beschikbaar die stap voor stap laat zien hoe makkelijk je een modulaire stand bouwt. Ook uit te breiden met een bergruimte, balie en rond de zomer ook als modulaire LED stand met LED verlichting van binnenuit.

Excellent Design beurswand of beursstand

Wij hebben een slimme oplossing bedacht waardoor u met ons Excellent Design beurwand en beursstand systeem nu wel een volwaardige stand kunt creëren. Door het koppelen van de verschillende frames kunt u elke vorm en formaat volledig invullen tot een standhoogte van 250 cm!

Pop-Up-modulaire-standbouw

Pop-Up FS Original LED stand met doek

Lichtgewicht harmonica frames worden uitgeklapt tot een volledige stand. De frames kunnen makkelijk worden gestapeld en naast elkaar en in een hoek worden gekoppeld. Ook te voorzien van LED verlichting van binnenuit.

beurswanden met doek

Beurswanden op maat met doek

De beurswanden worden mooi afgewerkt met een doek dat in een aluminium frame op maat wordt geplaatst. Het doek wordt d.m.v. een pees in het frame gedrukt en door het stretchdoek staat de beursstand er altijd strak bij. Ook frames met doek voor aan de muur of vrijstaand.