Een modulaire beursstand is dé oplossing als flexibiliteit en inzetbaarheid door het eigen team gewenst is.

Bedrijven hebben zelf de volledige regie over de beursdeelname en uitvoering van de stand en zijn hierin niet afhankelijk van derden. Samen kijken wij welke modulaire beursstand het beste past bij uw bedrijf, product of dienst en werken gezamenlijk naar een eindresultaat dat perfect aansluit op uw wensen.

Modulaire beursstands hebben ook als voordeel dat er gestart kan worden met een basis stand en dat de beursstand mee kan groeien met de groei van het bedrijf. De investering in een modulaire stand verdient zich ook snel terug, doordat de onderdelen steeds weer zijn te hergebruiken en de stand makkelijk kan worden uitgebreid.

Wij hebben ons assortiment met modulaire beursstands met veel zorg samengesteld en hier behoren alleen stands toe waar wij voor 100% achter staan. Belangrijk is hierin het zelf makkelijk kunnen opbouwen, weinig losse onderdelen, goede verpakking, makkelijk te vervoeren, uitbreidingsmogelijkheden, accessoires en natuurlijk de kwaliteit.

Hieronder kunt u onze oplossingen bekijken en u kunt doorklikken naar de betreffende productpagina waar u meer informatie, foto’s en video’s kunt bekijken. Bent u ook enthousiast geworden? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Hoofddorp.