Opzetten Pop-Up Excellent

De Pop-Up vouwwand Excellent, de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige vouwwand

U wilt uw product of dienst optimaal en uiteraard verzorgd presenteren in combinatie met een eenvoudige en snelle plaatsing. U kiest dan natuurlijk voor kwaliteit en gebruiksgemak met onze Pop-Up wand, de hoogste kwaliteit vouwwand met levenslange garantie.

Alleen een Pop-Up vouwwand van goede kwaliteit zorgt voor een verzorgd visitekaartje gedurende de gehele beursperiode. Dat biedt onze Excellent Pop-Up vouwwand.

Leverbaar in meerdere hoogtes en breedte, maar ook in de klassieke gebogen vorm of moderne recht uitvoering. Ook is er een keuze uit accessoires zoals een monitorhouder, planken, product displays, verlichte vitrines, balies etc.

Wij leveren al 20 jaar de Excellent Pop-Up wanden en weten wat de echte verschillen en mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag om de juiste uitvoering en formaat te kiezen. Door de recente vernieuwingen en opties zijn de mogelijkheden van de Pop-Up vouwwand Excellent nu onbegrensd.

Kijk hier voor inspiratie en voorbeelden en bekijk hieronder hoe snel de beurswand is op te bouwen (al in 15 minuten!)

De Zweedse kwaliteit zorgt voor een ultieme gebruikerservaring

Voorbeeld pop met rechte zijkanten

De Pop-Up Excellent is de snelst te plaatsen beurswand

Pop-Up vouwwand excellent

De Pop-Up Excellent gebogen uitvoering met afgeronde zijkanten

De gebogen uitvoering wordt al jaren succesvol wordt ingezet. Deze uitvoering is ideaal als vrijstaande presentatiewand tijdens o.a. kleine beurzen en evenementen, seminars en als blikvanger in uw bedrijf. Een groot of klein display dat extra impact creëert.

Pop-Up beurstand

NIEUW: De Pop-Up vouwwand Excellent met vlakke zijkanten

De vorm van de Pop-Up vouwwand was altijd afgerond aan de uiteinden, tot nu toe! Wij maken het nu mogelijk om ook vlakke zijkanten te realiseren. De strakke lijnen geven een strakke en extra stoere presentatie. De vouwwand is in een rechte en gebogen uitvoering leverbaar.

Heeft u al eerder een Pop-Up vouwwand Excellent bij ons afgenomen, dan kunt u deze ook eenvoudig voorzien van vlakke zijkanten.

Pop-Up achterwand excellent

Pop-Up wanden op maat

Doordat wij met hoge kwaliteit Pop-Up vouwwanden werken kunnen wij ook veel maatwerk leveren. De frames van de vouwwanden zijn te koppelen tot grotere vouwwanden en zelfs tot volledige pop-up beursstand. Er is dus veel meer mogelijk dan met een standaard Pop-Up beurswand. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze Pop-Up Excellent Design pagina. Klik hier voor een impressie voor de mogelijkheden met de Pop-Up Excellent Design.

Eigenschappen:

 • Vanwege de vouwwanden door iedereen snel op te zetten
 • Het opbouwen werkt heel erg intuïtief
 • Extra sterk frame met extra sterke magneten voor een lange levensduur
 • Levenslange garantie op de hardware
 • Meerdere breedte en lengte formaten leverbaar, in zowel gebogen als rechte frames
 • Te voorzien van ronde of vlakke zijkanten
 • Hoogte mogelijk in 224, 250, en 300 cm
 • Vanwege de zware kwaliteit kunnen meerdere frames worden gekoppeld, ook in een glooiende- of 90º hoek
 • Extra sterke verwisselbare fotobanen met fotokwaliteit print voor een luxe uitstraling
 • Eén- of tweezijdig te voorzien van fotobanen
 • PowerLED verlichting op de wand
 • Standaard geleverd in een compacte hardcase koffer (koffer E) die vliegtuigbestendig is en daarom makkelijk kan worden opgestuurd
Pop-up Standaard Pluspunten

Pop-Up beurswand door iedereen makkelijk en snel op te zetten

De onderdelen van de vouw wand worden zeer eenvoudig op de juiste plaats gemonteerd doormiddel van een sterk, uniek en handig magneetsysteem. De Pop-Up fotobanen kunnen hierdoor in enkele minuten perfect worden geplaatst. Het unieke ophangsysteem zorgt voor een blinde montage van de oprolbare digitale fotobanen.

Met onze Pop-Up vouwwand Excellent garanderen wij u en uw medewerkers een uitstekende beleving, zowel door de eenvoudige plaatsing als het compacte vervoer. En dat iedere beurs opnieuw.

Pop-up drie hoogten

Schaalbaar, ook in hoogte tot 300 cm

 • Hoogte vanaf 224 cm, 250 cm tot wel 300 cm.
 • Flexibiliteit in breedte en opstelling door het koppelen van de de verschillende frames

Accessoires

Beugel voor scherm

Beugel voor scherm

Product plankjes

Product plankjes

Geprinte afscheiding bergruimte

Geprinte afscheiding bergruimte

Standaard in drie hoogtes leverbaar

Standaard in drie hoogtes leverbaar

Pop-Up stand met vitrines

Verlichte vitrines


Stevige vervoerskoffers, ook als balie

Compacte koffer

Compacte koffer E standaard

De “Excellent M” Pop-Up vouwwand word standaard geleverd met de Koffer E. Deze koffer is zeer compact en zeer sterk. Ook is de koffer voorzien van gelagerde rollerskatewielen en extra zware sloten. De Koffer is vliegtuigbestendig.
De koffer wordt standaard geleverd met zilver of wit topblad en is uit te breiden met print rondom, zodat u de koffer ook als balie kunt gebruiken. Het buitenformaat van deze koffer is 96x47x39cm.

Pop-Up vouwand

Ook leverbaar met grote luxe Exclusive kofferbalie

Is zeer eenvoudig om te vormen tot een luxe balie met unieke vorm (125 cm breed), incl. extra groot luxe bovenblad en binnenin 4 plankjes voor het opbergen van folders, demo producten of dranken.

De plankjes worden voor het vervoer verwijderd waardoor er ruimte is voor de Pop-Up vouwwand.Door het aanbrengen van een grafische print kunt u de voorzijde van deze balie gebruiken voor extra exposure van uw boodschap of uw logo.

Meer informatie over onze vouwwanden?

Wanner u interesse heeft in één of meerdere van onze vouwwanden kunt u vrijblijvend contact opnemen. Onze specialisten staan u graag ter woord met al uw vragen over onze vouwwanden. Ook bijvoorbeeld al u meer voorbeelden wilt van alle mogelijkheden van een vouwwand. Met de vouwwanden van AAA Display zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarmee zijn onze vouwwanden uitermate geschikt voor beurzen, open dagen of andere openbare evenementen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0297-591413 of stuur een e-mail: info@aaadisplay.com

Er zijn Pop-Up presentatiewanden en vouwwanden in vele uitvoeringen en kwaliteiten. Het Pop-Up beurswand frame bestaat al zeer lang en is door de jaren verder ontwikkeld. Er zijn door veel leveranciers steeds verschillende constructies verzonnen om elke keer maar weer met iets nieuws te komen en zich te onderscheiden. Gebruiksgemak is daardoor helaas nog wel eens op de tweede plaats gekomen. Veel van de oudere systemen zijn nog steeds leverbaar en onderscheiden zich vaak door prijs en minder in duurzaamheid.

Bij de moderne en zeer gebruiksvriendelijke vouwwanden is prijs vaak hoger maar de frames en de onderdelen zijn dan ook zeer duurzaam en erg gebruiksvriendelijk. Ook zijn alle onderdelen eenvoudig zelf te vervangen. U en uw medewerkers zullen jarenlang met plezier deze Pop-Up presentatiewanden blijven gebruiken.

De printbanen zijn een ander belangrijk onderdeel van deze systemen. Het juiste basismateriaal zorgt ervoor dat de banen niet doorschijnen, dat wat wit moet zijn ook echt wit is, zeer handelbaar zijn en er niet snel lelijke vouwen ontstaan. De juiste printtechniek en kennis zorgen ervoor dat uw boodschap briljant en optimaal wordt overgebracht. De UV bestendige kristallaminaat zorgt voor de finishing touch en zorgt voor de juiste lichtverspreiding en bescherming van de banen.

Een sterk punt wat u enorm scheelt in de opbouwtijd is dat de banen vanzelf het ophangpunt opzoeken waarna u deze los kunt laten en de banen zelf de magneetstrippen volgen. Dus geen tijdsverspilling met het monteren, bij menig systeem kost alleen het ophangen al veel meer tijd en irritatie dan nodig is.

AAA Display; omdat er wel degelijk verschil is in kwaliteit.

Onderscheidende punten van een Excellent beurswand

 • De frames hebben minder bewegende delen en bieden daardoor minder weerstand bij het opzetten.
 • Frame is volledig poedercoated waardoor vuil geen grip op het frame krijgt.
 • Het locken van het frame is zeer eenvoudig en ook altijd goed (geen magnetiche locking).
 • Frame is eventueel later te vergroten naar een 4×3 opstelling.
 • Magneetstrippen zorgen ervoor dat de banen vanzelf op de juiste plaats komen, dus het plaatsen van de banen is zeer eenvoudig.
 • Magneten zijn sterker waardoor ze veel minder gevoelig zijn voor kou. Banen hechten dus altijd goed.
 • Door het slimme materiaalgebruik is het frame zeer degelijk en kunnen onderdelen zelf snel en eenvoudig worden vervangen.
 • Banen hebben aan achterzijde magnetische ophangpunten waardoor een onzichtbare ophanging is gerealiseerd.
 • Power LED verlichting voor een optimale en perfecte verlichting van de printbanen.
 • Levenslange garantie op het systeem.

Pop-up vouwwand

Kies de juiste Pop-Up Beurswand die aan uw specifieke eisen voldoet.

Pop-Up vouwwanden worden tegenwoordig in een brede prijsrange aangeboden. Ook al lijken alle Pop-Up vouwwanden in eerste instantie hetzelfde, de verschillen zijn zeer groot.

AAA Display levert al vanaf 1999 Pop-Up systemen en heeft dus ruime ervaring met veel verschillende uitvoeringen en kent ook de verschillen in het gebruik (en de gebruikers). Ervaring waar u als klant natuurlijk graag gebruik van maakt om tot een optimale beslissing te komen.

Wij hebben voor u op een rij gezet welke vragen u zich zou moeten stellen om tot de juiste keuze te komen.

 • Hoe vaak wordt de Pop-Up per jaar gebruikt?
 • Hoe vaak denkt u de uitingen c.q. fotobanen te moeten vervangen?
 • Wilt u de Pop-Up achterwand kunnen plaatsen incl. een balie?
 • Wordt de Pop-Up door 1 persoon opgezet, (meestal de eigenaar van het bedrijf)?
 • Wordt de Pop- Up door wisselende personen geplaatst?
 • Wilt u de Pop-Up in de toekomst eventueel kunnen uitbreiden in lengte en/of vorm?
 • Wilt u een beeldscherm aan de Pop-Up kunnen monteren?
 • Wilt u de Pop-Up laten versturen via een Expediteur of alleen met eigen vervoer?
 • Hoe lang verwacht u het Pop-Up systeem te gebruiken, (buiten de fotobanen dus)?
 • Vindt u het belangrijk dat er een wereldwijd dealernetwerk is voor snelle service ter plaatse?
 • Wilt u een Pop-Up die zich onderscheid, bijvoorbeeld met vlakke zijkanten i.p.v. de ronde?
 • Wilt u keuze in hoogte, namelijk standaard 223cm, stand hoogte 250cm of hoger?
 • Is voor u een perfecte kleurintensiteit van de fotobanen belangrijk?
 • Is voor u de juiste lichtopbrengst en lichtintensiteit belangrijk?

De juiste frames en magneten zijn belangrijk voor een stabiel en snelle opbouw. Maar wist u ook dat de juiste fotobanen u tijdwinst kunnen opleveren?

Als u aan de hand van bovenstaande vragen de juiste antwoorden heeft, dan kunnen wij u goed adviseren en koopt u straks de juiste Pop-Up, toegespitst op uw gebruik en eisen tegen de juiste prijs.

Een verkeerde keuze kan namelijk leiden tot een Pop-Up beurswand dat niet graag wordt gebruikt, of dat u extra moet investeren omdat u de vouwwand weer te snel moet vervangen.

U wilt uiteindelijk dat uw investering over een langere periode wordt afgeschreven dus dat ook uw medewerkers over een lange termijn tevreden blijven zijn met een altijd eenvoudig op te bouwen Pop-Up vouwwand of Pop-Up beursstand.

Wij leveren al een complete Pop-Up beurswand met goede print vanaf € 1.350,00 excl. BTW Beurswand Pop-Up Baseline

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.

Gerelateerde producten