Modulaire verhoogde standvloeren voor een professionele uitstraling ontworpen om de stand er aantrekkelijker en meer uitnodigend uit te laten zien.

Wij leveren 2 lichte modulaire verhoogde beursvloeren die worden gelegd met sterke kunststof tegels die met een eenvoudig kliksysteem aan elkaar te koppelen zijn. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

De modulaire verhoogde standvloer is eenvoudig te installeren: Het kliksysteem maakt de installatie van de vloeren snel en eenvoudig, zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. Dit betekent dat de vloeren snel kunnen worden opgebouwd en afgebroken, waardoor het ideaal is voor beurzen en evenementen waar de tijd beperkt is.

Modulair ontwerp: Het modulaire ontwerp betekent dat de standvloer kan worden aangepast aan verschillende maten en vormen van beursstands. Dit biedt meer flexibiliteit bij het plannen van de indeling van de beursvloer.

Sterke en duurzame constructie: De kunststof tegels zijn sterk en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik. Dit zorgt voor een langere levensduur van de vloer en minimaliseert de noodzaak van vervanging.

Comfort: Een verhoogde vloer kan het comfort van stand medewerkers en bezoekers verhogen, doordat ze niet de hele dag op een harde, vlakke vloer hoeven te staan.

De modulaire verhoogde standvloer is gemakkelijk schoon te maken: Kunststof tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dus ook op evenementen waar de vloer snel vuil kan worden door bijvoorbeeld etensresten is dit een ideale oplossing.

Lichtgewicht: De tegels zijn zwaar te belasten, maar door het gebruik van kunststof is de modulaire standvloer lichtgewicht, wat het transport en de installatie vergemakkelijkt. Dit kan ook helpen bij het minimaliseren van de kosten.

Modulaire standvloeren zijn herbruikbaar voor verschillende evenementen, waardoor je investering in de vloer kunnen maximaliseren. Dit kan vooral gunstig zijn als je regelmatig deelneemt aan beurzen en evenementen.

modulaire standvloer-expovloer-stand-on

Stand-On verhoogde vloersysteem

Het Stand-ON verhoogde vloersysteem is speciaal ontwikkeld voor de inrichting van tijdelijke ruimtes zoals beurzen en evenementen. Ideaal als er bedrading in de vloer moet worden weggewerkt en je de look van de vloer om de zoveel tijd wilt aanpassen.

modulare standvloer-expo-vloer-swissdeck

Swissdeck beursvloer

De swissdeck vloertegels zijn ideaal voor het leggen van een eenvoudige maar opvallende modulaire verhoogde beursvloer of evenementen vloer. De tegels zijn leverbaar in 4 uitvoeringen en te combineren met meer dan 14 kleuren.