Interview AAA Display

AAA Display staat met een interessant interview in het Instore & Livecomm magazine van December 2019. Het interview gaat over onze slimme oplossingen voor een betaalbare beursdeelname van het MKB.

Lees meer

LedTex wordt gebruik als er achter het doek een lichtbron als bijvoorbeeld LED wordt geplaatst

LedTex is voorzien van een acrylcoating die is bedoeld als een inkt ontvangende laag. De zeer fijne polyester stof is niet zichtbaar als een textiele structuur bij tegenlicht. Vlamvertragend volgens de B1 en M1 standaarden. Sublimatie backlitmateriaal.

Lees meer

lichte presentatiewand van stof 300 x 225 cm

Een mobiele beurswand van AAA Display is de oplossing voor kleine en middelgrote presentaties, zoals op beurzen, seminars, dealerdagen etc. Onze mobiele beurswanden zijn compact te vervoeren en snel te plaatsen zonder gedoe. Wij adviseren wel altijd om de mobiele beurswanden in onze showroom te komen bekijken. Wij kunnen zeggen dat de kwaliteit en gebruiksgemak zeer goed is, maar het zelf ervaren is natuurlijk het beste. Ook kan het zomaar zijn dat een andere beurswand veel beter bij u past.

Lees meer

Easystand-frame-met-doek

Nieuw ontwikkeld zelfbouw stand systeem

Mooier, Slimmer, Sneller, Lichter, Robuuster, Stoerder en Strakker!

De Easystand zelfbouw stand is de eye-catcher van het jaar en overtreft nu al ieder stand systeem.

Het Easystand zelfbouw stand systeem is net nieuw binnen en is nu al onze best lopende beursstand! De zelfbouw beursstand bestaat uit een prachtig robuust systeem met een stoere zwarte afwerking. De prindoeken zijn van fotokwaliteit en staan er door middel van de kunststof pees altijd strak bij. Dit resulteert in een perfecte presentatie op beurzen, seminars en evenementen. Het standsysteem is bijvoorbeeld ook heel goed in te zetten als beurswand, perswand of fotowand.

Lees meer

Presentatiewand-pop-up-peesdoek

NIEUW: Pop-Up beurswand met geprint peesdoek, altijd strak en kreukloos!

Het Pop-Up beurswand frame is super snel opgezet en wordt met één eenvoudige handeling voorzien van geprint peesdoek. Peesdoek is een doek van stretch materiaal met rondom een kunststof strip die eenvoudig in een gleuf van het frame kan worden gedrukt. Het doek staat daardoor altijd op spanning, is kreukvrij en uw Pop-Up beurswand staat er super strak bij.

Lees meer

beurswand van stof

Primeur! De beurswand met doek “Fabric Premium” gaat tot 275 hoog en is leverbaar in vele vormen. Compact te vervoeren en kwaliteit tegen een scherpe prijs!

De kracht van deze beurswand met doek is het compacte vervoer van maximaal 18m2 beurswand in 1 koffer. De beurswand is zeer robuust en kan eenvoudig door iedereen worden opgezet. Deze beurswand met doek is is afhankelijk van de grootte in 1 of 2 koffers te vervoeren.

Lees meer

Goedkope-beurswand-baseline

De Pop-Up beurswand Baseline is een goede presentatiewand voor een scherpe prijs

Deze Pop-Up beurswand baseline is ons antwoord op de vele goedkope Pop-Up presentatiewanden die worden aangeboden. Deze Pop-Up beurswand Baseline wordt enkel geleverd als een complete set voor een aantrekkelijke prijs en een goede kwaliteit.

Lees meer

Roll-up banner

Roll-Up banner kopen? Meer mogelijk met de Flex banner van stof

Klaar met de standaard Roll-Up banner? Met onze Flex banner van stof maak je het verschil!

Lees meer

Lichtgewicht presentatiewand met stof

Deze nieuwe lichtgewicht presentatiewand met stof “UltraLicht” is gemaakt van een kwalitatieve stretch stof. Het is zeer licht, mobiel en is heel snel en zonder stress op elk evenement te plaatsen. Deze lichte presentatiewand is perfect voor kleine mobiele evenementen, persconferenties en bijvoorbeeld carrière dagen.

Lees meer

Twister inklapbare balie

Twister mobiele inklapbare vitrinekast

De truc bij het opzetten van deze mobiele vitrinekast is om het frame eenvoudig te draaien en te vergrendelen. Je hebt dus geen gereedschap nodig! Sluit de ingebouwde verlichting aan en de mobiele vitrinekast staat klaar.

Lees meer