Banner voor beurs nodig?

Wij helpen u door het selecteren van de juiste banner voor beurs met een goede kwaliteit- prijsverhouding. Dat de goedkoopste banners niet in ons assortiment zijn opgenomen heeft te maken met onze ervaring en opvatting dat goedkoop, kwaliteit en gebruiksgemak niet samengaan en goedkope banner voor beurs afbreuk doen aan het imago van uw presentatie, dus product/dienst en bedrijf. Het idee van een merk is dat het alleen maar sterker wordt, met onze kwaliteit banners is de eerste indruk altijd optimaal.

Wij zijn ons ook bewust dat wij daarom altijd een meerwaarde moeten leveren en dat kunnen we ook.


roll up banner voor beurs

Roll Up banner voor beurs

Roll up banners met specifieke gebruikers toepassingen die ze uniek maken t.o.v. andere op internet aangeboden roll-up banners. Onze hoge kwaliteit banner in combinatie met een goed ontwerp, kan een groot verschil maken bij uw volgende beurs of evenement.

Meer info en prijzen

Flex lichte banner voor beurs

Flex display banner voor beurs

FLEX displays bestaan uit een zeer licht aluminium frame met print van decodoek stof. Compact te vervoeren en een minimale setup-tijd, maximale functionalisme en opvallende communicatie. Het systeem is volledig modulair en kan in elk gewenst breedte- en hoogte formaat worden samengesteld.

Meer info en prijzen

Banner voor beurs buiten

Outdoor banner

Ook voor een buitenpresentatie leveren wij weerbestendige buitenbanners aan. Extra stevige en stabiele kwaliteit, geleverd met een sterke bisonyl print.

Meer info en prijzen

L-banner voor beurs

L-banner voor beurs

De L-banner is een eenvoudige, lichte en compacter alternatief voor een Roll Up banner. De voet wordt in het onderste profiel van de print geplaatst, waarna de print wordt opgespannen door de staander. Snel opgezet en gemakkelijk weer mee te nemen.

 Meer info en prijzen