sterke vouwtent-classic-mastertent

Sterke vouwtent Mastertent classic

De sterke vouwtent Mastertent Classic worden geproduceerd met de beste kwaliteit materialen, hebben een maximale levensduur en zijn eenvoudige te bediening. Dit heeft de Mastertent vouwtenten tot de beste van de wereld gemaakt. De inzetmogelijkheden zijn onbeperkt – zowel binnen als buiten. Door het bouwpakketsysteem zijn de vouwtenten eindeloos uit te breiden en kunnen zodoende aan een ruim aantal mensen een mobiel onderdak bieden. Bovendien wordt de MASTERTENT een uitstekende reclamedrager door de individueel bedrukbare oppervlakken.

Bekijk de video’s om een nog betere indruk te krijgen van de kwaliteit.

verkoop- vouwtent-mastertent-shop-mastertent

Verkoop vouwtent Mastertent Shop

De verkoop vouwtent MASTERTENT SHOP met dakoverstek. Met de gepatenteerde MASTERTENT Shop heeft Mastertent een revolutie teweeggebracht in de wereld van de vouwtent. Een zelf openende dakluifel biedt ook bescherming bij slecht weer. Het grote dak en de barwanden bieden optimale oppervlakken voor reclame en vormgeving. Bovendien zijn er de beproefde MASTERTENT kenmerken: een eenvoudige opbouw zonder gereedschap in slechts 60 seconden, beproefde veiligheid en extra’s voor een optimaal comfort.

luxe-vouwtent-royal-mastertent

Luxe vouwtent Mastertent Royal

De luxe vouwtent MASTERTENT ROYAL (Houten design). Deze tent is een ster vol uitstraling en persoonlijkheid. De meest hoogwaardige materialen en de individuele uitvoering zorgen voor een toppresentatie. Hier wordt het idee van de functionele MASTERTENT Classic gecombineerd met een stijlvol design en het hoogste comfort voor speciale aangelegenheden.

Mastertent Paviljoen

Mastertent Paviljoen

Vouwtent MASTERTENT PAVILJOEN. Dankzij onze snelsluittechniek staat een MASTERTENT Paviljoen binnen 20 minuten stevig op de grond en is hij bestand tegen elke stormloop. Het klassieke design in combinatie met een uitgesproken functionaliteit laat niets te wensen over. Toepassingen: pubs, feesten, openluchtevenementen.

Mastertent Rescue

Mastertent Rescue

Vouwtent MASTERTENT RESCUE. Op het beslissende moment komt het op iedere seconde aan. De opbouw van de snel in te zetten tent MASTERTENT Rescue is onovertroffen snel. De tent heeft zich bij alle soorten toepassingen bewezen, bijv. als overdekking voor de verzorging van gewonden bij ongevallen, bij natuurrampen, brandweerinzet, politie-inzet, personencontrole, militaire inzet, hulpverlening op het water of in de bergen.


Verschillende typen vouwtent bij AAA Display

Een vouwtent met uw eigen bedrijfslogo, huisstijl of campagne boodschap is een echte eye-catcher op beurzen en evenementen. De mogelijkheden bij AAA Display zijn hierbij eindeloos. Wij bieden verschillende type vouwtenten aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Mastertent Shop die in de wereld van de vouwtenten als revolutionair wordt beschouwd. Of de zeer solide Mastertent Paviljoen verkooptent die binnen 1 uur stevig op elke ondergrond staat! De promotietenten en vouwtenten van Mastertent zijn ideaal voor zowel binnen als buiten evenementen.

Mastertent Classic: een professionele partytent

De vouwtent Mastertent Classis kan gezien worden als een professionele partytent. Dit tenten van Mastertent worden geproduceerd met de beste materialen en hebben zo een maximale levensduur. Deze professionele partytent is gemakkelijk op te bouwen en biedt legio mogelijkheden voor uitstekende reclamedragers en bedrukte oppervlakken. Daarnaast zijn er, dankzij het bouwpakketsysteem, veel aanbouw en uitbouw mogelijkheden. Wanneer u opzoek bent naar een professionele partytent dan is er eigenlijk maar één antwoord: De Mastertent Classic!

Meer informatie over een type vouwtent?

Wanneer u meer informatie wilt over onze vouwtenten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Per type vouwtent vindt u hierboven extra informatie in de vorm van prijzen, afmetingen en mogelijkheden. Bij AAA Display gaan wij altijd een stapje verder voor onze klanten. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk oplossingen. Neem hiervoor contact met ons op via 0297-591413 of stuur een e-mail naar info@aaadisplay.com. Wij zijn er van overtuigd dat wij het juiste adres zijn wanneer uw opzoek bent naar een vouwtent.

Tentvoet

Mastertent-vouwtent -staander

De tentvoeten zijn voorzien van 10×10 cm grote voetplaten van aluminium. Daarmee zakt de tent niet in elkaar op een onbevestigde ondergrond. De tenten kunnen indien nodig direct in de grond vastgezet worden met haringen.

Verbindingselement

Mastertent-vouwtenten-constructie 3

Onze verbindingselementen zijn allemaal van aluminium. Daardoor zijn zij ook bij hitte en kou breukvast en vormbestendig. De verbindingselementen zijn met de schaarprofielen verbonden door middel van verzinkte schroeven en zelfborgende dopmoeren. Aan de contactpunten met de stof zijn de verbindingselementen voorzien van rubberen kappen om het dak te beschermen tegen slijtage.

Sluiting

Mastertent-vouwtenten-constructie2

Om een optimale spanning voor ons dak te garanderen, hebben we regelbare spansluitingen aangebracht. Een perfect gespannen dak garandeert een zichtbaarheid zonder plooien voor uw reclameopdruk en bovendien een optimale water

Drukknop

Mastertent-locker

De absolute stabiliteit en veiligheid van onze tentstructuur wordt gegarandeerd door het gepatenteerde ontgrendelingssysteem. Het systeem vergemakkelijkt het sluiten en openen. Met een lichte druk wordt de hoekschuif ontgrendeld. De structuur kan veilig gesloten worden.

Aanbrengen

Mastertent-vouwtenten-klittenband

De zijwanden worden met een klittenbandsluiting probleemloos aan het tentdak bevestigd. De doorlopende klittenbandstroken aan de zijkanten maken een optimale bevestiging aan de tentvoet mogelijk en zorgen voor een perfecte spanning. Dit speciaal ontwikkelde sluitsysteem biedt een ideale bescherming tegen wind, weer en nieuwsgierige blikken. Draagtas. De kleur van de draagtas staat altijd voor de kleur van de zijwand die er inzit.

Afgerond

Mastertent-verbinders

De flenzen van de verbindingselementen zijn afgerond om wrijving- en krassporen te voorkomen bij het openen en sluiten van de tent aan de scharen.

Aluminium profielen

Mastertent-partytent -alluminium

ALUMINIUM PROFIEL
MASTERTENT gordijnen worden gemaakt met geëloxeerde aluminium profielen met een dwarsdoorsnede van 43 mm en een wanddikte van 2 mm. Deze waarden garanderen een bijzonder grote stabiliteit. Voor lichtere toepassingen bieden wij een profiel van 33 mm en een wanddikte van 2 mm. Ondanks zijn kleine gewicht garandeert dit elegante achthoekige profiel nog een grote stabiliteit.

Bouwpakketsysteem

Mastertent-verbinders

Door ons MASTERTENT bouwpakketsysteem is uw tent veelzijdig uit te breiden. In de kortste tijd kunnen er tenten op grote oppervlakken gezet worden. De vrije verbinding van de verschillende tentafmetingen zowel aan de lengte- als aan de dwarszijde zorgt voor verschillende mogelijkheden qua vormgeving.

Dakbevestiging

Mastertent-vouwtent -nok

De gepatenteerde dakbevestiging beantwoordt aan twee doelen: hij bevestigt het dak aan de aluminium structuur en garandeert ook na het openen van de tent een perfecte zit.

Etiket

Mastertent-vouwtent -label

De kwaliteitscontrole van de daken geschiedt volgens strenge criteria. Na de controle wordt elk dak voorzien van een serienummer. Dit nummer staat op het ingenaaide etiket. Aan de achterkant van het etiket bevinden zich extra veiligheidsaanwijzingen.

Hoekpunten

Mastertent-vouwtenten-constructie (3)

Het tentdak is aan de hoekpunten en aan alle contactpunten met de aluminium structuur versterkt door robuuste PVC-onderdelen.

Kleur bij kleur

Mastertent-vouwtenten-sticksel

De zichtbare delen van de stof, de draden en de klittenbandstrook worden in dezelfde kleurnuance verwerkt en dragen zo bij tot een perfecte optiek van onze tenten.

Klittenbandstroken

Mastertent-vouwtenten-zijwanden

Door de extra brede klittenbandstroken aan de binnenkant van het dak kunnen de zijwanden binnen seconden aangebracht en weer verwijderd worden. Het zichtbare deel van de klittenbandstrook is afgestemd op de kleur van de tent. De hoogwaardige klittenbandsluiting garandeert een goede bevestiging van de zijwand.

Kunststof glijders

Mastertent-partytent -bescherming

De glijdende profielverbindingen zijn aan de binnenkant bekleed met kunststof. Dat geeft meteen meerdere voordelen: wrijving wordt vermeden, het openen resp. sluiten wordt beduidend gemakkelijker en er ontstaan geen krassen op de aluminium profielen.

Pantone kleuren

Mastertent-partytent -kleuren

Onze daken en zijwanden leveren wij in een breed uitgewaaierd kleurenassortiment. Onze standaard kleuren zijn altijd op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. De speciale kleuren worden in opdracht geproduceerd. KLEUR BIJ KLEUR. Klittenbandstroken, draden en stof worden altijd in dezelfde kleurnuance verwerkt. Dit accentueert het bijzondere van MASTERTENT. De pantone kleuren moeten gezien worden als richtgegevens en geven de kleuren alleen bij benadering weer. Voor exacte kleurgegevens kunt u onze kleurmonsters van stof aanvragen. Standaard de kleuren 1 tot 8. Speciale kleuren de kleuren 9 tot 14.

Perfect beschermd

Mastertent-partytent -frame

Wij gebruiken speciaal voor de eisen gemaakte polyester stoffen (niet in de handel verkrijgbaar). Elke levering wordt getest door een extern instituut, zo wordt de kwaliteit gegarandeerd. Onze stof werd volgens de ISO criteria getest op treksterkte, waterdichtheid en kleurechtheid en is brandremmend conform de EU-norm EN 13501 – 1:2002 en M2.

Spanclip

Mastertent-vouwtent-lus

Voor het perfect spannen van het dak wordt een gepatenteerd systeem met spanclips van kunststof gebruikt. De voordelen zijn duidelijk: het dak wordt perfect en gelijkmatig gespannen, de reclamevlakken zijn glad en esthetisch perfect. Bovendien garandeert de spanclip een buitengewoon bedieningscomfort bij het openen van de tent.

Statica

Mastertent-partytent -constructie

De statica van onze tenten werd in samenwerking met ervaren ingenieursteams bij de ontwikkeling vanzelfsprekend berekend en garandeert maximale stabiliteit. Op verzoek leveren wij u de statische berekeningen.

Stof

Mastertent-partytent -stoffen

Wij gebruiken speciaal voor de eisen gemaakte polyester stoffen (niet in de handel verkrijgbaar). Elke levering wordt getest door een extern instituut, zo wordt de kwaliteit gegarandeerd. Onze stof werd volgens de ISO criteria getest op treksterkte, waterdichtheid en kleurechtheid en is brandremmend conform de EU-norm EN 13501 – 1:2002 en M2.

Structuur

Mastertent-vouwtenten-constructie

Alle onderdelen van de aluminium structuur zijn voorzien van goed zichtbare artikelnummers. Zo wordt een eventuele, slijtagegebonden vervanging van de onderdelen duidelijk gemakkelijker. Het is voldoende om de op het defecte element gedrukte nummer aan te geven en u ontvangt zo snel mogelijk uw nieuwe onderdeel. Zie hiervoor de onderdelenlijst.

Uitgestanst

Mastertent-vouwtenten-constructie (2)

De flenzen van de verbindingselementen zijn uit gestanst om wrijving- en krassporen te voorkomen bij het openen en sluiten van de tent aan de scharen.

Veersysteem

Mastertent-vouwtent -borg

Het nieuw ontwikkelde veersysteem garandeert dat de veergelagerde, gepatenteerde drukknoppen perfect en geruisloos glijden en het uittrekken van de voet altijd perfect functioneert.

Vlaginstallatie

Mastertent-vouwtent -vlagvoorbereiding

De dakbevestiging dient tegelijk als installatie voor het aanbrengen van de vlaggen en banners (serie 40). Er worden extra reclamevlakken gecreëerd die uw logo in de wijde omtrek zichtbaar maken.

mastertent-formaten-b

Formaten Mastertent vouwtenten Classic

mastertent-classic-formaten-b

Formaten Mastertent vouwtenten Shop

mastertent-shop-formaten-b

Formaten Mastertent vouwtenten Royal (houten design)

mastertent-royal-formaten-b

Formaten Mastertent vouwtenten Rescue

mastertent-rescue-formaten-b.

Mastertent Garantie

 • 5-jaar fabrieksgarantie op materiaal-en productiefouten van de aluminium structuur van de tent.
 • Levenslange garantie tegen corrosie van de aluminiumstructuur van de tent.
 • 10-jaar beschikbaarheid van alle onderdelen van de aluminium structuur.

Mastertent Certificering

 • MASTERTENT is TÜV-gecertificeerd (productcertificering).
 • De MASTERTENT stof is conform de EU Norm EN 13501 – 1:2002 en M2 brandvertragend.
 • De MASTERTENT stof werd volgens de geldende ISO-criteria met succes getest op treksterkte, waterdichtheid en kleurechtheid.
 • MASTERTENT werd door een gerenommeerd professioneel instituut bij verschillende windsterktes in een windtunnel getest op stabiliteit.
 • MASTERTENT onderging een statische berekening door ingenieurs en heeft geen keuring door statici of overheid nodig.

Mastertent-cerificaten

tentframe-in-kleur

Mastertent heeft alweer voor een revolutie gezorgd in de wereld van vouwtenten.

Vouwtenten met gekleurde aluminium frames, leverbaar in 210 verschillende kleuren!

Individueel als uw bedrijf!MASTERTENT frames kenmerken zich door de hoge kwaliteit en lange levensduur. Dankzij de nieuwe gekleurde frames kunnen duizenden kleurcombinaties gemaakt worden. Kies uw persoonlijke favoriet uit 210 RAL kleuren. 7 standaardkleuren en 203 speciale kleuren staan tot uw beschikking om uw tent nog individueler te maken.

Hoe deze productontwikkeling uw wereld kan veranderen en welke aanvullende voordelen we u nu kunnen aanbieden:

 • 210 kleuren tentframes en 11 kleuren tentdaken.
 • 13 afmetingen tentframes op voorraad – custom made aanvragen zijn meer dan welkom.
 • Duizenden combinatiemogelijkheden wat betreft kleuren, afmetingen en modelseries.
 • Gekleurde tentframes in overeenstemming met uw Corporate Identity.
 • Er zijn veel aanbieders van vouwtenten, maar niet van gekleurde aluminium frames.
 • Korte levertijden.
 • Het goede nog beter! Dak en frame in identieke kleuren.
 • Individualiteit tegen onverslaanbare lage prijzen.
 • Meer individualiteit voor uw unieke bedrijf.
 • Het goede gevoel om anders te zijn.
 • Nog meer aandacht voor uw merk dankzij onze opmerkelijke gekleurde tentframes.
 • Een gedistingeerd visueel.
 • Een sterk merk heeft behoefte aan expressieve promotie.
 • Diegene die de aandacht weet te trekken wint.

SPECIALE AANBIEDING: Gekleurde tentframes MASTERTENT 3×3 m zonder meerkosten!*

Gerelateerde producten

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.