Easystand zelfbouwstand

Easystand-frame-met-doek

Nieuw ontwikkeld zelfbouw stand systeem

Mooier, Slimmer, Sneller, Lichter, Robuuster, Stoerder en Strakker!

De Easystand zelfbouw stand is de eye-catcher van het jaar en overtreft nu al ieder stand systeem.

Het Easystand zelfbouw stand systeem is net nieuw binnen en is nu al onze best lopende beursstand! De zelfbouw beursstand bestaat uit een prachtig robuust systeem met een stoere zwarte afwerking. De prindoeken zijn van fotokwaliteit en staan er door middel van de kunststof pees altijd strak bij. Dit resulteert in een perfecte presentatie op beurzen, seminars en evenementen. Het standsysteem is bijvoorbeeld ook heel goed in te zetten als beurswand, perswand of fotowand.

Door minimale onderdelen kan iedereen zelf deze beursstand zonder gereedschap opbouwen en kan er niets misgaan. Het systeem is een zeer mobiele beursstand, de onderdelen zijn licht van gewicht en compact te vervoeren in handige bijpassende vervoerstassen op wieltjes. De kwaliteit en duurzaamheid maakt dit Easystand zelfbouw stand systeem qua kosten zeer rendabel en super interessant. Het stand systeem is ook eenvoudig uit te breiden. Groeit uw bedrijf, dan groeit uw stand gewoon mee!

Vraag snel een offerte aan en geniet op uw volgende beurs of evenement al van het gemak van deze stoere beursstand of beurswand. Een beursstand huren is ook mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over de Easy zelfbouw beursstand.