Lichtgewicht beurswanden en presentatiewanden zijn ideaal als het zeer compact en licht vervoerd moet worden. Perfect voor op seminars, voor huisbeurzen etc. Het voordeel is dat het licht van gewicht is, dus eenvoudig en compact is te vervoeren. Is de opbouwtijd beperkt, dan is de mobiele beurswand door 1 persoon in een korte tijd te plaatsen. Wel is het zo dat zeer lichte wanden kwetsbaarder zijn en dus minder duurzaam. Opbouwen vraagt dan ook wat meer voorzichtigheid.

lichtgewicht presentatiewand snapsystemwand

Lichtgewicht presentatiewand met stof “Snapsystem”

Deze SnapSystem lichtgewicht presentatiewand met stof bestaat uit gekoppelde frames waarover 1 geprint stretchdoek wordt geplaatst.

 • Tot meerdere formaten koppelbaar, frames leverbaar van 50x225cm, 85x200cm tot 100x250cm
 • Zender gereedschap eenvoudig te monteren d.m.v. hendeltjes
 • Ook in een hoek te plaatsen
 • Te vervoeren in tas
Lichtgewicht presentatiewand met stof

Lichtgewicht presentatiewand van stof “UltraLicht”

De lichtgewicht presentatiewand van stof “UltraLicht” is een innovatieve lichte presentatiewand die is gemaakt van een kwalitatieve stretch stof.
Deze wand is bijvoorbeeld handig als deze in het vliegtuig als handbagage moet worden meegenomen. Denk erom; wel afhankelijk van welke maatschappij.

 • Een formaat van 300x225cm
 • De beurswand bestaat uit stijlvolle aluminium kleurige onderdelen die zonder gereedschap in elkaar worden geschoven.
 • Door het lichte materiaal is deze wand wel wat fragieler, denk daar dus om.

Lichte presentatiewanden en beurswanden

Klanttevredenheid vinden wij bij AAA Display zeer belangrijk. Pas als u tevreden bent met uw presentatie wanden en beurswanden, dan zijn wij dat ook. Daarom voldoen al onze oplossingen aan hoge kwaliteitseisen. Maar wij bieden u meer. Graag bespreken wij met u uw wensen. Op basis daarvan creëren wij een passende oplossing. Want naast ons standaardaanbod kunnen wij ook presentatiewanden, beurswanden of ander beursmateriaal voor u op maat maken.

De voordelen die wij u bieden

 • Dankzij 20 jaar ervaring kunnen wij u producten bieden die volledig aan uw wensen voldoen
 • Wij bieden u kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
 • Heeft u een presentatiewand nodig voor eenmalig gebruik? Of voor op de langere termijn? In beide gevallen hebben wij passende oplossingen
 • Onze werkwijze is helder en klantgericht
 • Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres

Een beurswand nodig?

Kiest u voor een standaard beurswand? Of gaat u toch voor een wand die geheel naar uw wensen wordt vervaardigd? Wij helpen u in beiden gevallen graag. AAA Display is al sinds 2001 actief in de reclamewereld. Door onze kennis kunnen wij dan ook een product vervaardigen dat echt bij uw bedrijf past. Nog vragen? Bel (020-2619189) of mail ons (sales@aaadisplay.com). Maken wij binnenkort een standaard presentatiewanden of een op maat gemaakte beurswanden voor u?

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.