fbpx

Met een modulaire stand van AAA Display bespaar je op je standbouw

Alles bij elkaar opgeteld is een beursdeelname niet goedkoop. Echter, met een modulaire stand van AAA Display behoud je de regie over je eigen stand en bespaar je dus flink op je standbouwkosten. Een modulaire stand van AAA Display is slim en flexibel en kun je met je eigen team volledig zelf opstellen. Dit merk je direct aan je marketingbudget, zeker als er meerdere stands in jouw jaaragenda gepland staan.

Er bestaan vele soorten modulaire stands, ook wel mobiele beursstands genoemd, met net zoveel verschillen in kwaliteit. Wij nemen niet zomaar een stand op in ons assortiment, daarvoor moet het aan hoge eisen voldoen. Voor ons zijn de kwaliteit, de mogelijkheden, het simpel houden en de verpakking erg belangrijk. Door onze jarenlange ervaring als stand specialist AAA Display hebben wij het voorwerk al gedaan en de beste zelf te bouwen beursstands voor je uitgezocht.

Een modulaire beursstand van AAA Display groeit mee met jouw bedrijf

Het mooie van een mobiele beursstand van AAA Display is dat je ervan verzekerd bent dat het meegroeit met jouw bedrijf. We bedoelen hiermee dat je het altijd met diverse onderdelen, opvallende opties en accessoires kunt aanvullen als de beursstand wat groter moet zijn. AAA Display bestaat al meer dan 20 jaar en is een stabiele en ervaren leverancier voor jouw modulaire beursstand. We adviseren je graag over de mogelijkheden passend bij jouw wensen, ook om eventueel later te kunnen uitbreiden. Met AAA Display ben je flexibel, nu en als je groeit. Een prettig gevoel.

Bezoek onze showroom met ruim 200m2 beursinspiratie

Kom eens langs op afspraak en laat je inspireren over de talloze mogelijkheden voor jouw nieuwe beursstand. Of je nu een stand zoekt die supersnel en door iedereen is op te bouwen, een stand met een stoere uitstraling en enorm veel uitbreidingsmogelijkheden of juist een stijlvolle en strakke stand. Wij hebben het allemaal. Er is bij AAA Display meer mogelijk dan je denkt! Elke stand van AAA Display is gemakkelijk zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren.

Wat vinden de klanten van ons?

Neem contact met ons op

    Bedrijf *

    Jouw naam *

    Jouw e-mail *

    Telefoon *

    Jouw bericht