fbpx

Met een modulaire stand van AAA Display bespaar je op je standbouw

Alles bij elkaar opgeteld is een beursdeelname niet goedkoop. Echter, met een modulaire stand van AAA Display behoud je de regie over je eigen stand en bespaar je dus flink op je standbouwkosten. Een modulaire stand van AAA Display is slim en flexibel en kun je met je eigen team volledig zelf opstellen. Dit merk je direct aan je marketingbudget, zeker als er meerdere stands in jouw jaaragenda gepland staan.

Easystand

Classic & Light frame

Er bestaan vele soorten modulaire stands, ook wel mobiele beursstands genoemd, met net zoveel verschillen in kwaliteit. Wij nemen niet zomaar een stand op in ons assortiment, daarvoor moet het aan hoge eisen voldoen. Voor ons zijn de kwaliteit, de mogelijkheden, het simpel houden en de verpakking erg belangrijk. Door onze jarenlange ervaring als standspecialist AAA Display hebben wij voor u het voorwerk al gedaan en de beste zelf te bouwen beursstands uitgezocht.

Een modulaire beursstand van AAA Display groeit mee met jouw bedrijf

Het mooie van onze mobiele beursstand van AAA display is dat je ervan verzekerd bent dat ze meegroeit met jouw bedrijf. We bedoelen hiermee dat je haar altijd met diverse onderdelen kunt aanvullen als de beursstand wat groter moet zijn.
AAA Display is geen eendagsvlieg, bestaat al meer dan 20 jaar en is een stabiele, ervaren leverancier voor al jouw modulaire beursstands. We adviseren je graag over de meest gunstige mogelijkheden, ook om eventueel later te kunnen uitbreiden. Met AAA display ben je flexibel, nu en als je groeit. Een prettig gevoel.

Easystand

Bezoek onze showroom met ruim 200m2 beursinpiratie

Kom eens langs op afspraak en laat je inspireren over de talloze mogelijkheden voor jouw beursstand. Of je nu een stand wilt die super snel is op te bouwen of een stoere uitstraling met enorm veel uitbreidingsmogelijkheden, flexibiliteit in het indelen van de doeken en overal planken en monitorhouders kunnen ophangen of juist een stijlvolle strakke stand wilt. Wij hebben het allemaal. Er is echt meer mogelijk dan je denkt! Elke stand van AAA Display is gemakkelijk zelf te vervoeren en op te zetten.

Wat vinden de klanten van ons?

Pop-up Excellent Design

Neem contact met ons op

    Bedrijf *

    Jouw naam *

    Jouw e-mail *

    Telefoon *

    Jouw bericht