clip-standbouw-panelen

Clip stand panelensysteem voor een krachtige uitstraling

U heeft met het Clip stand panelensysteem in een handomdraai een opvallende beurswand, informatie display of complete beursstand staan. Een vorm van presenteren die door iedereen eenvoudig is op te bouwen.

U kiest met het Clip stand panelensysteem voor een systeem dat u eenvoudig en zonder beperkingen in hoogte en breedte kunt laten meegroeien met uw bedrijf. De trefwoorden van Clip beurswanden zijn schaalbaar, flexibiliteit, vooral licht en compact vervoerbaar, duurzaam, eenvoud en kwaliteit. Ook flexibel inzetbaar voor een hoekstand, kopstand en tussenstand.

Het basis systeem bestaat uit panelen afgewerkt met nylon doek die op staanders worden geplaatst. Als afwerking kunnen geprinte panelen met klittenband op het nylon doek worden bevestigd. Zie ook onderstaand filmpje voor verdere uitleg.

clip standpanelen

het Clip stand panelensysteem

Het verschil met de Clip beurspanelen en onze Easy expositiepanelen zit hem in de toepassingsmogelijkheden.

Clip standpanelen bieden de mogelijkheid om een stand verfijnder af te werken en aan te kleden. Printbanen kunnen volledig wandvullend worden aangebracht zodat u de staanders niet eens meer ziet. Ook ronde elementen zijn met Clip eenvoudig te realiseren. Voor de Clip standpanelen zijn er vele accessoires leverbaar en is het ook nog eens goed te combineren met andere standsystemen.

Sterke punten van Clip

  • Meerder afwerkingsmogelijkheden panelen
  • Snelle op- en afbouw, zonder gereedschap
  • Veelzijdigheid in panelen, formaten en accessoires
  • Naadloos monteren van prints met Panoramische afbeeldingen
  • Tweezijdig inzetbaar
  • Panelen bijna in elk formaat leverbaar.

Financieel interessante oplossing

Het Clip stand panelensysteem is financieel een interessante oplossing. U kunt de Clip panelen na aanschaf veelvuldig inzetten, dus u hoeft geen stand te huren. Wij kunnen zorgen voor de op- en afbouw, maar dit kunt u natuurlijk ook zelf uitvoeren.

Clip beurspanelen leverbaar in meerdere standaard kleuren

Clip beurspanelen zijn aan beide zijden afgewerkt met een nylon. Door deze afwerking is elke uiting aan te brengen met industrieel haakband. Voorbeelden hiervan zijn geprinte Forexpanelen of ander geprint plaatmateriaal, posters, producten etc. Het nylon is leverbaar in de onderstaande standaard kleuren, zodat de panelen passen bij de huisstijl. Het is ook mogelijk om elke zijde te voorzien van een andere kleur.

Clip-panelen-kleuren

het Clip stand panelensysteem

het Clip stand panelensysteem

clip-standbouw-panelen-3

clip-standbouw-panelen-2

clip-standbouw-panelen

clip-beursstands

clip-beurspanelen-2

clip-beurspanelen

web-beeldkader-beurswanden1

clip-standpanelen-3

clip-standpanelen-2

clip-standpanelen

Clip-standbouw-panelen-6

presentatiepanelen clip

presentatiepanelen clip

clip-panelen

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.