Beursstand met doek

Een beursstand met doek kan een goede oplossing zijn wanneer u een standruimte met een systeem stand huurt. De wanden van de beursstand zijn dan kaal en de aluminium staanders zijn zichtbaar. Niet echt een visitekaartje dus.

Ons beurswanden systeem met doek is hier een goede oplossing voor. De beurswanden worden mooi afgewerkt met een doek dat in een aluminium frame op maat wordt geplaatst. Het doek wordt d.m.v. een pees in het frame gedrukt en door het stretchdoek staat de beursstand er altijd strak bij.

beursstand met doek

grote achterwand met doek

Eenvoudige plaatsing van peesframe met doek

Het aluminium peesframe wordt op maat gemaakt en wordt geleverd in delen. U kunt zelf aangeven hoe groot deze delen mogen zijn, zodat u dit naar wens kunt vervoeren. Hoe groter de delen, des te sneller de beurswand natuurlijk is opgezet. Het monteren gaat erg eenvoudig zoals u op dit fimpje kunt zien.

 

grote achterwand met doek

beursstand met doek

Vrijstaand frame met doek

Een vrijstaand frame is een echte eyecatcher voor op de beursstand, in de showroom, winkel of op elke andere binnen locatie. Het frame is één of tweezijdig met doek te voorzien en ook verlichting d.m.v. powerleds is een optie. De doeken zijn snel door iedereen eenvoudig te wisselen, waardoor met hetzelfde frame eindeloos is te variëren, per promotie, seizoen of per actie een ander doek. Deze beurswand is leverbaar in elk formaat dus voor elke ruimte geschikt.

De optionele powerled verlichting wordt voor gemonteerd in het frame en zorgt ervoor dat uw uiting extra opvalt.

vrijstaand frame met doek

vrijstaand frame met doek

Muurframes met doek

Muurframes worden direct tegen de muur gemonteerd, vervolgens wordt het geprinte doek d.m.v. een pees erin gedrukt en staat gelijk op spanning. Het doek is daardoor altijd mooi strak, ook bij grote formaten. Het doek is eenvoudig zelf te wisselen en is daardoor uitermate geschikt voor wisselende reclame uitingen, seizoenswisselingen, productintroducties in winkels, showrooms, horeca gelegenheden.

Ook voor een opvallende en eigentijdse uitstraling van een kantoor, vergaderruimte of showroom. Creëer regelmatig een andere sfeer en een extra voordeel is de geluiddempende eigenschap.

 

muurframe met doek

 

muurframe met doek

 

Powerled met Acrylaat

Lichtspreiding is zeer belangrijk en daar besteden wij veel aandacht aan. In in enkele gevallen zetten wij hier nog een tandje bij. Dit heeft voornamelijk te maken met printen met veel donkere vlakken. Als dit het geval is, dan gebruiken wij een techniek die het licht verder en geleidelijker transporteert. We gebruiken dan een extra acrylaat wat speciaal wordt gefreesd zodat dit voor een optimale uitlichting zorgt.

 

verlicht frame met doek

 

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.