Groen achtergrond doek

Chromakey achtergrond doek

Fotografen kiezen vaak voor een Chromakey achtergrond voor fotografie of film. Deze groene achtergrond wordt ook wel Green screen genoemd. Chromakey is dus een groen doek waar met behulp van software achteraf de achtergrond transparant gemaakt kan worden. Later kun je het transparant vervangen door digitale achtergronden, zoals bedrijfsfoto’s met logo’s of andere afbeeldingen die bij het onderwerp passen.

Deze oplossing wordt tegenwoordig ook vaak op kantoor of thuis gebruikt. Denk aan de groene achtergrond van zoomvergaderingen en andere online vergaderingen. Chromakey kan dus ook worden gebruikt in uw eigen foto- of videostudio op kantoor.

U kunt bij ons terecht om kennis te maken met verschillende Chromakey-achtergronden. We bieden verschillende maten en uitvoeringen aan, zoals:

groen achtergrond doek

Met de “Fabric Studio” kun je heel eenvoudig hoge (maximaal 285cm) groene achtergronden plaatsen in elke maat en vorm. Zoals bijvoorbeeld in een rechte opstelling, hoekopstelling, u-opstelling, maar ook in bochten. De “Fabric studio” is de perfecte oplossing voor semipermanente plaatsing. Uiteraard is deze Chromakey ook makkelijk op te bouwen, af te breken en kan worden verplaatst.

Groene achtergrond

De “GF Frame” is de beste keuze wanneer de Chromakey achterwand regelmatig moet worden op- en afgebouwd en compact meegenomen moet worden. Deze groene achtergrond is leverbaar in een rechte of licht gebogen opstelling.

Groene achtergrond voor webinar

De “Chromakey Easystand” is de perfecte green screen achtergrond oplossing voor in de eigen studio voor het maken van video’s of foto’s in je eigen bedrijf of als professionals. De Chromakey achtergrond is compact op te bergen, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar een andere locatie. Het frame is zeer stevig, dus ook op lange termijn een prima oplossing.

Uiteraard is het groene doek ook te vervangen door gewoon drukwerk, dus de wand kan ook gebruikt worden als beursstand of als perswand.

green screen oprolbaar

De “Roll-Up groene achtergrond” is de ideale oplossing als achtergrond voor het thuiswerken of op een klein kantoor. Hiervoor heb je de breedste maat nodig van 150cm. Dit is een roll-up banner van een goede kwaliteit. Deze is heel snel geplaatst door de print eruit te trekken, heel snel ingeklapt en compact op te bergen.

Uiteraard zijn bovenstaande oplossingen ook te voorzien van een full colour afbeelding i.p.v. een groene achtergrond.