SnapSystem scheidingswanden voor o.a. werkplek, kantoor, receptie, sportschool en kapsalon tijdens de Corona maatregelen

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img

Onze SnapSystem scheidingswanden kunnen u helpen om een veiligere omgeving voor uw personeel en klanten te creëren tijdens de Corona maatregelen. Zo zijn onze transparante scheidingswanden een flexibeler en goedkoper alternatief voor plexiglas. Een mooie tijdelijke oplossing.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig open kantoren en open werkplekken. Met de huidige corona crisis zouden uw medewerkers met hun open werkplek bang kunnen zijn voor de kans op infectie. Onze scheidingswanden kunnen helpen om afstand te creëren en meer veiligheid te bieden. Maar ook bedrijven zoals winkels, sportscholen en kapsalons zullen zich moeten aanpassen aan de nieuwe anderhalve meter samenleving. Dat kan met onze transparante scheidingswanden.

Diverse formaten
In een paar minuten opgezet zonder gereedschap
Eenvoudig te plaatsen en verplaatsen (lichtgewicht)
Makkelijk koppelbaar
Diverse mogelijkheden: transparant, transparant/wit, full colour

Na de corona crisis zijn onze scheidingswanden compact te verpakken en op te bergen en/of te gebruiken als reclamedisplay, beurswand of beursstand.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

Bureau scheidingswand voor werkplek

De SnapSystem scheidingswanden van 150 cm hoog zijn geschikt voor het creëren van een afscheiding van de werkplek en en een afscheiding tussen bureau’s. De lage scheidingswanden kunnen worden gecombineerd met hogere scheidingswanden om zo verschillende kantoorruimtes te maken. De tussenschotten zijn een lichtgewicht en eenvoudig op te zetten oplossing. Deze oplossing kan u helpen om een veilige werkomgeving te creëren en de zorgen en angst bij uw personeel weg te nemen.

scheidngswanden-meerdere-bureaus
scheidngswanden-kantoor

De werkplek scheidingswanden zijn aan te passen aan elke vorm en grootte en daarmee creëert u eenvoudig een hygiënische scheiding tussen twee of meer bureaus. Het bijkomende zeer prettige voordeel van deze oplossing is dat medewerkers elkaar nog gewoon kunnen blijven zien en horen.

De scheidingswanden kunnen één- of tweezijdig worden voorzien van een doek. Het doek is eenvoudig zelf te plaatsen maar ook te wisselen. Medewerkers kunnen gewoon met elkaar blijven communiceren. Zo kunnen ze ongewenst contact vermijden, omdat zij zich niet buiten de afscheiding hoeven te verplaatsten.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

Transparante scheidingswanden voor sportscholen, fitnessruimtes of (yoga) groepslessen

Onze transparante scheidingswanden kunnen worden ingezet om tussen sporters te plaatsen in een sportschool, fitnessruimte of in een groepsles. Zo wordt samen, op een veilige manier, sporten weer mogelijk.

De scheidingswanden met transparant doek kunnen ook worden geplaatst in de groepslessen, maar ook om tussen de fitnessapparatuur. Zo kunnen sporters elkaar gewoon blijven zien en horen maar zijn ze toch beter beschermd tegen de overdracht van virussen.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

scheidngswanden-sportschool

scheidngswanden-receptie

Scheidingswanden voor receptie of ontvangstbalie

Onze scheidingswanden kunnen ook heel goed worden ingezet bij de receptie of ontvangstbalie van bedrijven en bijvoorbeeld welness centra. Zo kunt u op een persoonlijke wijze u bezoekers te woord staan en blijft er tussen de bezoekers voldoende afstand bewaard.

Door de scheidingswanden te voorzien van transparant doek blijft het gevoel van een open ruimte bij de receptie bewaard. Met onze transparante scheidingswanden biedt u de bezoekers meer veiligheid en blijft er voldoende ruimte voor persoonlijk contact.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

Transparante scheidingswanden voor kapsalon of beautysalon

Het corona virus en de 1,5 meter maatschappij hebben ook zeer veel invloed binnen de zogenaamde contactberoepen zoals kappers, schoonheidsspecialisten en nagel stylisten. Als het gaat om de onderlinge afstand en bescherming van de klanten bieden onze transparante scheidingswanden een uitstekende oplossing.

De afscheidingswanden zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, makkelijk te verplaatsen en ze kunnen worden voorzien van transparant of zicht afsluitend (privacy) materiaal. Leverbaar in diverse afmetingen.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

scheidngswanden-meerdere-bureaus

Scheidingswanden voor winkels

De kassa, informatie- of afrekenbalie is een plaats waar klanten normaal gesproken te dicht bij elkaar zouden staan. Dit is heel goed op te lossen door het plaatsen van een scheidingswand van AAA Display. Onze scheidingswanden zijn leverbaar in diverse formaten en kunnen worden voorzien van verschillende afscheidingsdoeken; transparant, deel transparant en deel wit of geprint met eigen tekst en logo.

En als de scheidingswand straks niet meer nodig is, is deze uitstekend te gebruiken als reclame display.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

Multifunctioneel, na de crisis in te zetten als beurswand of beursstand

De scheidingswanden zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen na deze crisis worden ingezet als lichtgewicht banner, beurswand of stand. Met een nieuw geprint doek biedt deze scheidingswand weer compleet nieuwe mogelijkheden. En heeft u de scheidingswand even niet nodig dan is deze ingepakt zeer compact en dus makkelijk op te bergen.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

lichtgewicht-beursstand


Levertijden

Door de grote vraag naar scheidingswanden adviseren wij u tijdig te bestellen, zodat wij het frame en de gewenste afwerking voor u kunnen reserveren.

Nu leverbaar zolang de voorraad strekt:

 • B100xH200 cm – B100xH225 cm

Verwachte levertijd 1e week juni:

 • B50xH225 cm – B50xH250 cm
 • B85xH225 cm – B85xH250 cm
 • B100xH100 cm
 • B100xH200 cm – B100xH225 cm – B100xH250 cm
 • B120xH200 cm – B120xH225 cm – B120xH250 cm
 • B85xH150 cm – B100xH150 cm – B120xH150 cm
 • B200xH200 cm – B200xH225 cm – B200xH250 cm
 • B240xH225 cm – B240xH250 cm
 • B300xH200 cm- B300xH225 cm – B300xH250 cm

Per frame kan 1 doek aan de voor- en achterkant worden geplaatst. De frames zijn aan elkaar te koppelen in lengte en in een hoek van 90 graden. Vanaf eind mei kunnen de wanden ook in een kruis of T opstelling worden geplaatst.

Prijzen

Voor prijzen van de beschikbare modellen verwijzen wij u graag naar onze webshop. Voor vragen en grotere aantallen kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen in webshop Offerte aanvragen

lichte scheidingswand bureau kantoor montage

Scheidingswanden makkelijk en snel plaatsen

De SnapSystem scheidingswanden zijn opgebouwd uit slanke lichtgewicht frames van 40 mm die mooi zijn afgewerkt. De scheidingswanden zijn in een paar minuten op te zetten door de frames in elkaar te schuiven en te borgen met een soepel hendeltje. Gereedschap is dus niet nodig en dit is door iedereen snel te doen.

Doek opties aan de voor- en achterkant

 • Volledig transparant
 • Wit met transparant bovendeel
 • Volledige full colour bedrukking
 • Volledig transparant met gaten (voor de temperatuur testcabine)
scheidingswanden-transparante-afwerking

lichte scheidingswand bureau kantoor verbinders

Meerdere scheidingswanden te koppelen

Eenvoudige verbinders zorgen ervoor dat er veel opstellingen mogelijk zijn. De scheidingswanden zijn hierdoor in een rechte lijn te verlengen, maar ook te plaatsen in een L-opstelling, T-opstelling of kruisopstelling. Ook kunt u de scheidingswanden koppelen in verschillende hoogtes met de hoog/laag verbinder.

Scheidingswanden met slanke voeten

Er zijn meerdere voeten zijn leverbaar om de scheidingswanden te plaatsen. Hele voeten voor het vrijstaand plaatsen van de een scheidingswand of halve voeten als de scheidingswand tegen een achterwand komt te staan.

lichte scheidingswand bureau kantoor voeten

Scheidingswanden compact verpakt

scheidingswanden-compact-verpakt

De scheidingswanden zitten compact verpakt per wand in een nette draagtas. De scheidingswanden zijn daarom makkelijk weer op te bergen en blijven netjes.

Dit is handig omdat de scheidingswanden multi inzetbaar zijn dus ook makkelijk mee te nemen. Na de Corona crisis kunnen de scheidingswanden bijvoorbeeld worden gebruikt als room divider, banner of lichtgewicht beurswand.


VOORBEELDEN

scheidingswand-kassa

scheidingswanden-receptie

scheidingswanden-kapsalon

afscheidingen werkplekken

scheidingswanden-kantoor-bureau

afscheidingen meerdere bureau's

afscheidingen kantoor

afscheidingen kantoorruimte

afscheidingen kantooromgeving

afscheiding kantoorruimte

afscheiding kantoor

vaccinatie ruimte

tijdelijke scheidingswanden

tijdelijke vaccinatie ruimte

scheidingswanden-kassa

scheidingswand-kassa

scheidingswand wachtrij

scheidingswanden wachtrij

scheidingswand-kassa

corona-temperatuur-testruimte


Prijzen in webshop Offerte aanvragen