SnapSystem scheidingswanden voor o.a. werkplek, kantoor, receptie, sportschool en kapsalon tijdens de Corona maatregelen

Scheidingswanden restaurant

Scheidingswanden kantoor werkplek

Veel bedrijven hebben tegenwoordig open kantoren en open werkplekken. Met de huidige corona crisis zouden uw medewerkers met hun open werkplek bang kunnen zijn voor de kans op infectie. Onze scheidingswanden kunnen helpen om afstand te creëren en meer veiligheid te bieden. Maar ook bedrijven zoals winkels, sportscholen en kapsalons zullen zich moeten aanpassen aan de nieuwe anderhalve meter samenleving. Dat kan met onze transparante scheidingswanden.

Lichte scheidingswanden transparant

Onze SnapSystem scheidingswanden kunnen u helpen om een veiligere omgeving voor uw personeel en klanten te creëren tijdens de Corona maatregelen. Zo zijn onze transparante scheidingswanden een flexibeler en goedkoper alternatief voor plexiglas. Een mooie tijdelijke oplossing.

Scheidingswanden transparant of met print afbeelding

De scheidingswanden kunnen met verschillende afwerkingen (covers) naar wens worden uitgevoerd. Dit kan ook nog eens per zijde verschillend zijn. Dit heeft ook als voordeel dat de wanden na Corona ook voor andere doelen zijn te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een banner of beurswand.

De wanden worden geleverd in vier verschillende hoogtes, namelijk 150, 200, 225 en 250cm. Transparant is alleen mogelijk in 150 en 200cm hoog.

Scheidinswand opvouwbaar in tas

De frames zijn eenvoudig en- en uit elkaar te halen, zodat ze compact opgeborgen of vervoerd worden in een bij te leveren tas ( bij 100×200 standaard bijgeleverd).