Groen achtergrond doek

Groene achtergrond doek

Fotografen kiezen vaak voor een groene achtergrond doek voor hun fotografie of film. Deze groene achtergrond wordt ook wel Green Screen of Chromakey genoemd. Een green screen is een groen doek waarbij de achtergrond met behulp van software transparant wordt gemaakt. Hierna kun je het transparant vervangen voor een digitale achtergrond zoals een corporate foto met logo of andere afbeelding die goed bij het onderwerp past.

Deze oplossing wordt ook op kantoor of tegenwoordig ook voor het thuiswerken gebruikt. Te denken valt aan een groene achtergrond voor zoom meetings en andere online vergaderingen. Green screens worden ook ingezet voor een eigen fotografie of video studio opstelling op kantoor.

Bij ons kunt u terecht voor een heel breed assortiment aan groene achtergronden. Wij leveren meerdere formaten en uitvoeringen zoals:

groen achtergrond doek

Met de “Fabric Studio” kun je heel eenvoudig hoge (maximaal 285cm) groene achtergronden plaatsen in elke maat en vorm. Zoals bijvoorbeeld in een rechte opstelling, hoekopstelling, u-opstelling, maar ook in bochten. De “Fabric studio” is de perfecte oplossing voor semipermanente plaatsing. Uiteraard is deze green screen ook makkelijk op te bouwen, af te breken en kan worden verplaatst.

Groene achtergrond

De “GF Frame” is de beste keuze wanneer de green screen regelmatig moet worden op- en afgebouwd en compact meegenomen moet worden. Deze groene achtergrond is leverbaar in een rechte of licht gebogen opstelling.

Groene achtergrond voor webinar

De “Chromakey Easystand” is de perfecte green screen achtergrond oplossing voor in de eigen studio voor het maken van video’s of foto’s in je eigen bedrijf of als professionals. De Chromakey achtergrond is compact op te bergen, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar een andere locatie. Het frame is zeer stevig, dus ook op lange termijn een prima oplossing.

Uiteraard is het groene doek ook te vervangen door gewoon drukwerk, dus de wand kan ook gebruikt worden als beursstand of als perswand.

green screen oprolbaar

De “Roll-Up groene achtergrond” is de ideale oplossing als achtergrond voor het thuiswerken of op een klein kantoor. Hiervoor heb je de breedste maat nodig van 150cm. Dit is een roll-up banner van een goede kwaliteit. Deze is heel snel geplaatst door de print eruit te trekken, heel snel ingeklapt en compact op te bergen.

Uiteraard zijn bovenstaande oplossingen ook te voorzien van een full colour afbeelding i.p.v. een groene achtergrond.