Aluvision standbouw the high-end solution to impress

Stijlvolle beurspresentie met Aluvision standbouw

Aluvision standbouw heeft de “Wauw” factor en staat voor stijlvol, exclusief, imposant, opvallend, spannend en uniek. Aluvision standbouw gegarandeert de snelheid en flexibiliteit van systeembouw, met de exclusieve uitstraling van traditionele bouw. Aluvision biedt alle ingrediënten voor een stijlvolle, functionele en duurzame beursstand.

Aluvision standbouw voorziet hedendaagse beursstands van een unieke uitstraling. Aluvision’s modulaire aluminium frames bieden de uitzonderlijke mogelijkheid om de beursstand telkens opnieuw te hergebruiken en aan te passen aan nieuwe wensen.

Zeer ervaren standbouwers

Bij Aluvision standbouw is alles mogelijk, van een lieve kleine stand tot een imposante grote stand met unieke eye-catchers. Altijd een duurzaam en gepersonaliseerd eindresultaat dat volledig voldoet aan de behoeften van de klant.

Ook het ecologische aspect wordt niet vergeten. Aluminium is 100% recyclebaar, lichtgewicht en heeft een lange levensduur.

Wij werken met zeer ervaren standbouwers, projectmanagers en ontwerpers die al meedraaien sinds het ontstaan van Aluvision. Het is onze passie om u een fantastische beursbelevenis te laten ervaren en dat beurs op beurs opnieuw!

Zeer stevige Aluminium frames

De aluminium Aluvision frames vormen de basis van elke beursstand en zijn dan ook uitgegroeid tot het handelsmerk van Aluvision. Dankzij hun stevige basisstructuur hoef je geen expert te zijn om deze op te bouwen, een minimum aan onderdelen is hierbij voldoende.

De frames zijn leverbaar in rechte of gebogen versies, speciaal ontworpen om de wanden van de beursstand op een eenvoudige maar elegante manier op te bouwen. Zonder dat daar speciaal gereedschap voor nodig is. Verder kan deze constructie hergebruikt en aangepast worden aan de wensen van de klant.

Aluvision-frames

Aluvision-connector

Eenvoudige connectors

De frames zijn geanodiseerd en worden in elkaar gezet met efficiënte quick verbinders die heel eenvoudig zijn te monteren. Het hele systeem wordt nog esthetischer door het gebruik van de snap-on cover om de aluminium boorgaten stijlvol af te dekken.

De aluminium frames mogen natuurlijk ook (deels) zichtbaar zijn, dit geeft een hele stoere uitstraling. Samen met een stijlvol ontwerp kan dit heel spannend zijn.

Aluvision Sub Vision met doek

Een Aluvision Sub Vision constructie is een aanrader voor wie een eye-catcher van doek op zijn stand wil. Deze verfijnde constructie voor het plaatsen van bedrukte doeken kan geproduceerd worden in de vorm van een kubus of een balk. Het profiel is zo ontworpen dat er een minimum aan schaduwranden ontstaat. Daarnaast is het zeer eenvoudig om de Aluvision Sub Vision op te bouwen, dankzij het hoekstuk in kunststof.

Aluvision-connect

Aluvision standbouw

Aluvision met ronde vormen

Met Aluvision zijn de ronde vormen opvallende eye-catchers. Deze ronde vormen kunnen ook heel goed worden gecombineerd met rechte vormen. Dit kan worden uitgevoerd in kleine stands en in grote imposante stands.

Eigenschappen Aluvision

  • Het “Wauw” effect
  • Hoge return on investment
  • Snelle en intuïtieve opbouw
  • Installatie zonder gereedschap
  • Minimale inzet, maximaal resultaat

Aluvision-stand

Aluvision-stand-2b

Aluvision-stand-2

Aluvision-standbouw-19

Aluvision-standbouw-18

Aluvision-standbouw-17

Aluvision-standbouw-16

Aluvision-standbouw-15

Aluvision-standbouw-14

Aluvision-standbouw-13

Aluvision-standbouw-12

Aluvision-standbouw-11

Aluvision-standbouw-10

Aluvision-standbouw-9

Aluvision-standbouw-8

Aluvision-kleine-standbouwe

Aluvision-standbouw

Gerelateerde producten

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.