Modulaire beursstand voordelen

Een modulaire beursstand bestaat uit standaard onderdelen, zoals standaard frames, die door te koppelen een stand creëren die in een bepaalde ruimte past. Een modulaire-beursstand is aanpassen aan de beschikbare ruimte en kan aangepast worden naar de gewenste uitstraling.

Flexibiliteit Modulaire beursstand

Een modulaire beursstand heeft dus als groot voordeel de flexibiliteit, maar ook dat je deze zelf  makkelijk kunt op- en afbouwen. De onderdelen zijn zo compact mogelijk verpakt in tassen en koffer op wielen voor het eenvoudig vervoeren en opslaan. Voor internationaal transport kunnen ook flight-cases worden gebruikt.  Een modulaire beursstand is te hergebruiken voor verschillende evenementen door de onderdelen steeds op een andere wijze te combineren. Een modulaire beursstand is dus een duurzame oplossing, maar vooral een flexibele oplossing voor het presenteren van je bedrijf of product.

Voorbeelden Modulaire beursstand

AAA Display is gespecialiseerd in deze modulaire beursstand, zoals o.a.;

  1. Modulaire beursstand Easystand
  2. Modulaire beursstand Fabric Frame
  3. Modulaire beursstand Excellent Design
  4. Modulaire beursstand Ledbox White

De modulaire beursstands zijn ook uit te voeren met LED frames. Voor advies welk Modulaire beursstand het beste bij je past, ontvangen we je graag op afspraak in onze showroom in Hoofddorp.