Wat is Bysonyl of Frontlit?

Helaas worden er nog veel banners met Bisonyl doek aangeboden, ook wel Frontlit genoemd.

Bisonyl is naar onze mening niet geschikt voor Roll-Up banner of L-banners, de zijkanten krullen namelijk snel naar binnen of buiten

Bysonyl is een gevlochten vezel doek met PVC. Het is hierdoor zeer goed te printen en vooral zeer geschikt voor buiten, maar uiteraard ook voor binnen. Het lijkt daardoor goed materiaal, maar er zit een addertje onder het gras. De lange zijkanten krullen namelijk snel naar voren of achter waardoor je al snel een lelijke banner hebt staan. Toch wordt dit materiaal vaak door budget partijen in zeer goedkope Roll-Up banners aangeboden. Wees je hiervan bewust!

Bysonyl of Frontlit komt het beste tot zijn recht wanneer het rondom in een frame kan worden opgespannen

Bisonyl, of Frontlit is een goede en ook zeer betaalbare oplossing, maar komt het beste tot zijn recht als het rondom in frame opgespannen kan worden.  De Bisonyl, of Frontlit die wij leveren is van een brandvertragende kwaliteit.

Meshdoek is het beste materiaal voor buiten banners

Buiten banners worden vaak uitgevoerd met Bisonyl, omdat je dan een materiaal nodig hebt wat goed tegen regen en wind kan. Wij kiezen voor grote buiten banners liever voor Meshdoek vanwege de gaatjes in het materiaal waardoor de wind er minder vat op heeft.

Meer informatie over onze buitenbanners.