Excellent Design beurswand of beursstand

Excellent Design beurswand of beursstand

Wij hebben een slimme oplossing bedacht waardoor u met ons Excellent Design beurwand en beursstand systeem nu wel een volwaardige stand kunt creëren. Door het koppelen van de verschillende frames kunt u elke vorm en formaat volledig invullen tot standhoogte van 250 cm!

Meer info

Clip Standpanelen

Clip Standpanelen

Clip bestaat uit lichte solide panelen die afgewerkt zijn met een kleur nylon. U kunt de panelen met of zonder printbanen plaatsen. Het aanbrengen van o.a. producten aan de panelen is een van de vele mogelijkheden. Voor de Clip beurswanden zijn er vele accessoires leverbaar en is het ook nog eens goed te combineren met andere standsystemen.

 Meer info

Easystand zwarte beursstand

Easystand zelfbouw standsysteem met doek

Zelf een beursstand bouwen was nog nooit zo makkelijk! Dit zelfbouw beursstand systeem bestaat uit een minimum van licht gewicht onderdelen van aluminium in een stoere zwarte kleur. Door het gepatenteerde systeem gemakkelijk zelf, zonder gereedschap op te bouwen en uit te breiden. Te voorzien van full colour geprint doek die er altijd super strak bij staat en uit te breiden met planken, product displays, balies, bergruimte, monitorhouders, verlichting etc. Ook nog eens eenvoudig te vervoeren in bijgeleverde transporttassen!

Meer info

beursstand met doek

Beurswanden en systemen met doek

De beurswanden worden mooi afgewerkt met een doek dat in een aluminium frame op maat wordt geplaatst. Het doek wordt d.m.v. een pees in het frame gedrukt en door het stretchdoek staat de beursstand er altijd strak bij. Ook frames met doek voor aan de muur of vrijstaand.

Meer info