Pop-Up Beurswand met peesdoek

Pop-Up Beurswand met peesdoek “Fabric Stretch”

Innovatieve Pop-Up beurswand die er door het gebruik van peesdoek altijd strak en zonder kreukels bij staat. Lichtgewicht en snel opgezet vanwege minimale onderdelen.

Eenvoudig te koppelen en stapelen en interessant geprijsd. Nu ook als opvallende LED wand.

Meer info en prijzen

Pop-up wanden met vlakke zijkanten

Hoogste kwaliteit Pop-Up beurswand Excellent

Pop-Up beurswand van de hoogste kwaliteit, die er altijd strak bij staat door o.a. het gebruik van een zeer kwalitatieve print en hele sterke mageneten. Deze beurswand kan wel tot 250cm en 300cm hoog.

De Pop-Up wand is door iedereen snel en eenvoudig op te bouwen en eenvoudig te vervoeren. U kunt ook kiezen voor grote opstellingen en voor ronde of vlakke eindkappen. Zie ook onze voorbeelden van opstellingen. Wij helpen u graag met een design voor uw stand.
Meer info en prijzen

beurswand pop-up baseline

Pop-Up beurswand Baseline

Om een Pop-up beurswand betaalbaar te houden hebben wij de Pop-Up baseline aan ons assortiment toegevoegd. Wij bieden de Pop-Up beurswand Baseline aan als interessante setprijs inclusief:

  • Frame (max. hoogte 224 cm hoog)
  • Printbanen
  • Verlichting
  • Vervoerskoffer die ook als balie kan worden ingezet
  • Balie kit incl. topblad en print

Setprijs al vanaf 1.350,-
Meer info en prijzen


beurswand met stof

Beurswand van stof “Fabric Premium”

Kwalitatieve beurswand met eindeloze keuze in breedte en tot wel 275 cm hoog. Deze beurswand is zelfs te vervoeren in één koffer tot 18m2! De beurswand is snel opgezet door het gebruik van een gepatenteerde oplossing. Interessant geprijsd!
Meer info en prijzen

Softimage

Softimage

Een beurswand die zeer snel is te plaatsen. Uw boodschap wordt geprint op een zeer hoge kwaliteit Ecodoek en wordt doormiddel van sterk klittenband aan het frame bevestigd. Het doek blijft tijdens het in- en uitvouwen gewoon op het frame zitten. Ook geschikt voor buiten gebruik. Optioneel inclusief balie leverbaar.

Meer info en prijzen

lichte beurswand voor in vliegtuig

Lichtgewicht (10kg) presentatiewand van stof “UltraLicht”

De lichtste beurswand uit ons assortiment die zeer snel is opgezet. Eenvoudig te vervoeren, zelfs met het vliegtuig! De beurswand is voorzien van een kwalitatieve stretch stof. Meerdere presentatiewanden zijn aan elkaar te koppelen en er is keuze uit een recht en diverse gebogen vormen.

Meer info en prijzen

 


Op maat gemaakte presentatie- en beurswanden

Klanttevredenheid vinden wij bij AAA Display zeer belangrijk. Bent u tevreden met uw beurswand, dan zijn wij dat ook. Daarom voldoen al onze oplossingen aan hoge kwaliteitseisen. Maar wij bieden u meer. Naast ons standaardaanbod kunnen wij ook een presentatiewand of ander beursmateriaal op maat maken voor u. Graag bespreken wij met u uw wensen. Op basis daarvan creëren wij een passende oplossing.

De voordelen die wij u bieden

  • Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u producten bieden die volledig aan uw wensen voldoen
  • Wij bieden u kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
  • Heeft u een presentatiewand nodig voor eenmalig gebruik? Of voor op de langere termijn? In beide gevallen hebben wij passende oplossingen
  • Onze werkwijze is helder en klantgericht
  • Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres

Een beurswand nodig?020-2619189) of mail ons (sales@aaadisplay.com). Maken wij binnenkort een standaard presentatiewand of een op maat gemaakte beurswand voor u?