groot-green-screen-in-hoek

Green screen Fabric, ook in een hoek te plaatsen

De Green screen Fabric voor Webinars of thuiswerken is een oplossing voor elke ruimte. De green screen is door de opbouw met losse componenten zoals recht, gebogen of 90° profielen voor elke locatie perfect in te passen. Dus of het nu om een kleine achterwand of grote ruimte vullende wand gaat, alles is mogelijk.

Deze professionele achtergrond kan ook worden uitgevoerd met een full colour geprint doek. Leverbaar in elke gewenste breedte en hoogte verstelbaar tot max. 2.90 meter. Rechte of gebogen vorm leverbaar. Tot 8 meter breed verpakt in 1 verrijdbare koffer. Optioneel is verlichting en verpakking.

Green screen staand of aan plafond gemoneerd

Een kreukherstellend Green screen voor filmen en fotograferen

Gebruik onze draagbare Grand Fabric met kreukherstellende groene Chroma Key-stof als een groen scherm voor filmen en fotograferen. Het is snel op te zetten en wordt geleverd in een nylon tas op wielen voor gemakkelijk transport en beschermende opslag. In plaats van het te gebruiken als een vrijstaand groen scherm met voeten, hebben sommige van onze klanten ervoor gekozen om het aan het plafond van hun studio te bevestigen.

Green screen compact oprolbaar

Green screen voor thuiswerken

Wij hebben een aantal oplossingen voor een Green Screen, maar dit is de meest compacte en ideaal voor thuis (120×215 of 150x215cm). Tegenwoordig is door het thuiswerken of in een klein kantoor niet teveel ruimte. Je wilt dan de Green Screen snel kunnen opbergen of kunnen verplaatsen. Wij leveren daarom een zeer solide Green Screen met standaard. De Green Screen Roll-Up versie heeft een degelijke cassette en voet. Bij regelmatig gebruik zal de Green Screen nog recht staan. Ook staat het scherm altijd recht, is niet doorzichtig en is mat uitgevoerd. De achterzijde is mat zwart.