• Overzicht
  • kwaliteit
  • voorbeelden
  • specificaties
  • Documenten
  • Design Tool

Press stands vallen op.

Met behoud van alle praktische voordelen van de oude generatie mobiele presentatiewanden zal het Press stands systeem een nieuwe dynamiek uitstralen welke in vormgeving en kwaliteit zijn gelijke niet kent.

Press stands zijn eenvoudig schaalbaar.

Presentatiewanden van het Press stands systeem zijn modulair, bieden meer design en opstelling variaties. en het geeft u de keuze om zelf units ‘custom made’ samen of te kiezen uit “standaard units”; waarbij elke unit vele gezichten kent.

Press stands zorgen voor een krachtige boodschap.

Door het gebruik van verwisselbare full colour printbanen krijgt u een krachtige boodschap die u door uw reclamebureau laat ontwerpen. Een betere aansluiting en herkenning is bijna met geen een systeem beter te realiseren.

Press stands systeem is eenvoudig in gebruik

De lichte aluminium frames van het Press stands systeem worden zonder gebruik van gereedschap aan elkaar gekoppeld en gestapeld. Dit geeft een zeer sterke en stabiele constructie, waaraan de verwisselbare rolpanelen worden opgehangen.

Press stands systeem

Beursstand opgebouwd uit het Press standssysteem zijn telkens voor ieder situatie aan te passen. Ministands, beurswanden, banners, shop-in-shop, verkoopunits balies, zuilen, kubussen, computerstands, vitrines of brochuredisplays, alles is met het Press systeem te realiseren. De investering zal door het veelvuldig en variabel gebruik snel terug verdiend zijn. De Press frames zijn van een hoge kwaliteit waardoor wij u een ‘Lifetime’ garantie hierop kunnen geven!

HUREN PRESS BEURSSTAND
U heeft ook de mogelijkheid om Press frames te huren. Hierdoor hoeft u niet in een volledige stand te investeren. Vraag naar de mogelijkheden.


Press stands systeem


Press stands systeem


Aan de ontwikkeling van het Press Beurswand en standbouw systeem is zeer veel aandacht besteed. De gebruiksvriendelijkheid is een van de belangrijkste uitgangsposities geweest. Iedereen kan dit beurswanden standbouw systeem zonder gereedschap eenvoudig plaatsen. De zeer lichte frames zijn gemaakt voor langdurig gebruik en is sterk onder alle omstandigheden.

U en uw medewerkers zullen jarenlang met plezier het Press systemen blijven gebruiken.

De full colour printbanen zijn een ander belangrijk onderdeel van dit beurswand en standbouw systemen. Het juiste basismateriaal zorgt ervoor dat de printbanen zeer handelbaar zijn en er niet snel lelijke vouwen ontstaan. De juiste printtechniek en kennis zorgen ervoor dat uw boodschap briljante en optimaal wordt overgebracht. De UV bestendige kristallaminaat zorgt voor de finishing touch en zorgt voor de juiste lichtverspreiding en bescherming van de banen.

AAA Display; omdat er wel degelijk verschil is in kwaliteit.

  • De frames hebben geen bewegende delen en zijn dus zeer robuust.
  • Het koppelen van de frame is zeer eenvoudig en zonder gereedschap.
  • Elk onderdeel is zeer sterk en vervangbaar.
  • Banen hebben aan achterzijde kunststof ophanghaken waardoor een onzichtbare ophanging is gerealiseerd.
  • 200watt/220V verlichting, dus geen trafo nodig. Optimale belichting van de printbanen.

 

Press stands systeem

 

Press standsysteem Frames worden in twee verschillende hoogtes geleverd.
Namelijk 76,9 en 96,4 cm.Door het stapelen van een combinatie van deze twee hoogtes bepaald men de totaalhoogte.

bv: 2 x 76,9 + 1 x 96,4 maakt totaal-hoogte 250,2 cm
of 1 x 76,9 + 1 x 96,4 maakt totaal-hoogte 173,3 cm

Grotere beursstand hoogtes zijn ook mogelijk maar dan moet daar wel, i.v.m. de stabiliteit, met het totale standontwerp rekening mee gehouden worden.

Frames Press stands systeem


De Press frames worden geleverd in 10 verschillende vormen. Door het koppelen van deze vormen kunt u elk design realiseren. De frames zijn ook 90 graden ten opzichte van elkaar te plaatsen.

Frames Press stands systeem

Frames Press stands systeem


Frames worden aan een- of twee zijde afgewerkt met full-colour banen. In de tekening zijn de exacte breedte maat in mm aangegeven. Rood staat voor buitenbaan en groen voor binnenbaan.

Frames Press stands systeem

Frames Press stands systeem


De volgende documenten kunt u hier in pdf formaat downloaden

Product-informatie Press standbouw systeem
Opbouw instructies Press standbouw systeem
Press frame specificaties Press standbouw systeem
Opmaak aanleverspecificaties Press standbouw systeem

 

Opmaak aanleverspecificaties Press standbouw systeem
ico acrobat
Documenten aangegeven met dit icoontje: kunnen alleen geopend worden met Adobe Acrobat Reader, deze is meestal al geinstalleerd. Indien dit niet het geval is kunt kunt u deze ophalen door op het logo te klikken.

http://www.navigram.com/v09/applications/abcplanner.php