Met de modulaire zelfbouw stand Easystand regel je de standbouw zelf

Je wilt geen standbouwer inschakelen maar zelf de volledige regie hebben over de beursdeelname! Als gerenommeerde adviseur en leverancier van zelfbouwstands adviseert AAA Display innovatieve modulaire standbouw. Omdat deze eenvoudig is uit te breiden in formaat en met vele opties en accessoires zoals een opvallende brug of zuil, afsluitbare bergruimte, monitorhouder, planken, product displays, balies, beurswanden met LED verlichting van binnenuit en transporttassen op wielen en flight-cases. De modulaire zelfbouw stand Easystand is enorm compleet dus en een echte slimme oplossing voor de lange termijn!

Modulaire zelfbouw stand Easystand ook goed voor de portemonnee

De aanschaf van een modulaire stand liggen meestal iets hoger, maar de kosten zijn na twee- of drie keer deelnemen aan een beurs al zijn terugverdiend. De stand is dan nog steeds toekomst-proof door de flexibele inzet, schaalbaarheid en de mogelijkheid om nieuwe opties aan te schaffen voor steeds weer een opvallende presentatie. De modulaire Easystand is dus een slimme set als het om kosten gaat. Wilt u de investeringskosten spreiden over een aantal jaren, dan bieden wij ook de mogelijk voor een financiering.

Easystand Modulaire standbouw

De Easystand is hét modulaire standbouw systeem dat in alle bovenstaande eigenschappen voorziet. Ook heeft het de minste onderdelen nodig, dus is mede daardoor het eenvoudigst op te bouwen Modulaire beursstand. het wordt door onze klanten niet voor niets zelfs K’NEX voor volwassenen wordt genoemd. Kijk hier voor inspiratie en voorbeelden.

De eenvoud zelf door minimale onderdelen met maximale mogelijkheden

Met deze innovatieve, zelf te bouwen modulaire beursstand, wordt je de beste standbouwer

modulaire zelfbouwstand

Was alles maar zo Easy!

Modulaire standbouw was nog nooit zo eenvoudig met de Easystand zelfbouw stand. Deze simpel op te bouwen stand heeft een stoere en robuuste uitstraling. De frames worden afgewerkt met geprinte peesdoeken van hoge foto kwaliteit die gemakkelijk zijn aan te brengen en er altijd strak bij staan. Uniek is de mogelijkheid om op de wand meerdere formaten doeken naast elkaar te plaatsen. Dit geheel maakt de Easystand een flexibele en opvallende modulaire beursstand.

Modulaire zelfbouwstand met led verlichting

Nu ook Easy LED!

Vanaf 250 tot 350cm hoogte kunnen er bijpassende LED wanden worden toegevoegd. Een LED frame wordt uitgevoerd met een LED gordijn die heel eenvoudig is te plaatsen en het geprinte doek vanaf de achterzijde geheel egaal uitlicht. De Easystand LED wanden zijn als losse wanden van 1 meter breed of als bredere gekoppelde LED wanden leverbaar. De LED beurswanden zijn natuurlijk te koppelen aan de normale Easystand wanden.

Modulaire stand met meerdere doeken op wand

Uniek, meerdere doeken op wand

Meerdere combinaties van formaat doeken op dezelfde wand plaatsen is een unieke eigenschap van de Easystand modulaire standbouw systeem.
Plaats bijvoorbeeld een groter doek met uw logo en USP’s van uw bedrijf en gebruik smallere doeken voor wisselende producten of diensten, zodat u op elke beurs de juiste doelgroep aanspreekt. Ook het snel schalen van de stand is hierdoor zeer eenvoudig.

Easystand modulaire stand plaatsing doeken

Hoe werkt het

De plaatsing van de verschillende formaat doeken is systeem onafhankelijk, dus er zijn geen extra- of aangepaste staanders nodig. Wil je een doek over de gehele wand, dan ga je over de staanders heen. Maar wil je meerdere doeken op een wand dan gaat het einde van het eerste doek in de eerste gleuf van een staander en start het volgende doek in de tweede gleuf van dezelfde staander.

Easystand modulaire standbouw hoogten

Easystand zelfbouwstand

Schaalbaar, ook in hoogte tot 350 cm

 • Hoogte vanaf 250 cm tot wel 350 cm.
 • Door het gebruik van een verlengstuk van 50 cm of 100 cm kan de stand eenvoudig worden verhoogd naar:  300 cm en 350 cm.
 • Breedtes gaan in stappen van 100 cm, 95 cm, 45 cm of 33 cm
Mobile transport
 • Onderdelen in tassen te vervoeren, gewoon in een auto
 • Tassen zijn voorzien van vakverdeling, wat inpakken versneld
 • Indien nodig maken wij een flight case op maat
 • Nu ook leverbaar als LED stand
 • Modulair daardoor aan te passen naar ieder stand oppervlakte
 • Zelf snel op te zetten zonder gereedschap
 • Geen standbouwer nodig, kostenbesparend
 • Optie om meerdere doeken te plaatsen op één wand of naadloos over de hele wand
 • Vele opties zoals een monitorhouder, opvallende brug en bergruimte
 • Groeit uw bedrijf dan groeit uw stand gewoon mee
 • Minimale lichtgewicht onderdelen
 • Daardoor in tassen te vervoeren, gewoon in een auto (uniek!)
 • Indien nodig maken wij een flight case op maat
 • Onderdelen zijn voor vele opstellingen te gebruiken

Informatie brochure Easystand zelfbouw standsysteem

icoon-acrobat Easystand brochure

icoon-acrobat Easystand brochure NEUTRAAL

© Copyright 2023 AAA Display. All Rights Reserved.

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.