Veiligheid voor iedereen

Zo wordt er continue een omgeving gecreëerd waar iedereen zich steeds een stuk veiliger voelt. Vooral in het koude seizoen waar men toch al snel met normale verkoudheidsverschijnselen te maken krijgt, wat een ongemakkelijk en onzeker gevoel tegenover bijvoorbeeld collega’s kan veroorzaken.

Vaccin en sneltesten

De oplossing tegen het Corona virus zou een goed werkend vaccin moeten zijn, maar voordat hier de uiteindelijke betrouwbaarheid van is aangetoond zijn we wel een tijd verder. Ook sneltesten is natuurlijk een mooie stap in de goede richting, maar geven nog niet snel genoeg de uitslag zien.

Maar hoe ga je om met medewerkers, bezoekers of leveranciers die de hele dag in- en uitlopen, testen wordt dan een logistiek en duur traject. Wij zijn voorlopig nog niet van Corona af, dus een investering in onze lichaamstemperatuur scanner is nog steeds één van de veiligste opties. U doet er uw medewerkers en bezoekers een enorm plezier mee en helpt te voorkomen dat er in uw bedrijf een Corona uitbraak kan ontstaan met alle gevolgen die hieruit voortvloeien.

Help verspreiding van ziekten binnen uw organisatie te voorkomen

De lichaamstemperatuur scanner die in 1 seconden de temperatuur van personeel of bezoekers afleest en aangeeft of iemand wel of geen koorts heeft. Koorts is namelijk een van de belangrijkste symptomen van een corona infectie. De lichaamstemperatuur scanner displays zijn leverbaar in diverse modellen.

Waarom lichaamstemperatuur scannen

De displays zijn door ons geproduceerd omdat we merkte dat er vraag was naar een flexibele oplossing in bijvoorbeeld productie hallen, distributie locaties maar ook in kantoor omgeving waar veel personen de hele dag in- en uitgaan. Vaak ook locaties waar personen met verschillende nationaliteiten komen en niet behoren tot de vaste medewerkers. Dan is er extra behoefte aan een oplossing in eigen huisstijl, waarmee je bijvoorbeeld meertalig wilt communiceren wat de corona regels zijn en wat er van elke bezoeker wordt verwacht. Ander groot voordeel is dat de zuil eenvoudig is te verplaatsen.