Help verspreiding van ziekten binnen uw organisatie te voorkomen

De digitale lichaamstemperatuur scanner die in 1 seconden de temperatuur van personeel of bezoekers afleest en aangeeft of iemand wel of geen koorts heeft. Koorts is namelijk een van de belangrijkste symptomen van een corona infectie. De lichaamstemperatuur scanner displays zijn leverbaar in diverse modellen.

De displays zijn door ons geproduceerd omdat we merkte dat er vraag was om een oplossing in bijvoorbeeld productie hallen, distributie locaties maar ook in kantoor omgeving waar veel personen in- en uitgaan. Vaak ook locaties waar personen met verschillende nationaliteiten komen en niet behoren tot de vaste medewerkers. Dan is er extra behoefte aan een oplossing in eigen huisstijl, waarmee je bijvoorbeeld meertalig wilt communiceren wat de corona regels zijn en wat er van elke bezoeker wordt verwacht.

Zo wordt er een omgeving gecreëerd waar iedereen zich al weer een stuk veiliger voelt. Vooral in het koude seizoen waar iedereen toch al snel met normale verkoudheidsverschijnselen wat een ongemakkelijk onzekere gevoel t.o.v. bijvoorbeeld collega’s kan veroorzaken. We zijn voorlopig nog niet van Corona af, dus investeer in deze lichaamstemperatuur scanner. U doet er uw medewerkere en bezoekers een enorm plezier mee en help te voorkomen dat er in uw bedrijf een Corona uitbraak kan ontstaan met alle gevolgen die hieruit vloeien.