De LED White frame is een krachtige oplossing voor vooral kleine beurzen, seminars of als extra opvallend object in een stand of hal.

Maar voor het veelzijdige LED White frame zijn nog veel meer mooie toepassingen te bedenken.

De LED White frames zijn zeer licht van gewicht doordat de frames uit oersterk wit kunststof zijn geproduceerd. Het plaatsen is zeer eenvoudig en is door iedereen goed te doen. Er worden voor de montage van de frames zelf geen aparte hoekverbinders of koppelstukken gebruikt. Waardoor deze niet kwijt kunnen raken en de montage nog snelle gaat. De LED zijn al in de frames geïntegreerd en worden verbonden tegelijk met het in elkaar zetten van de frames, dus er hoeven geen draden of stekkertjes worden verbonden. Dit is makkelijk maar zorgt er ook voor dat de LED altijd feilloos werkt.

Plaatsen frames in de hoeken

Plaatsen staande delen

Plaatsen midden afstandhouder

LED’s worden verbonden tijden montage delen

De LED White frame worden tweezijdig voorzien van een geprint doek wat d.m.v. een rondom mee geconfectioneerde pees in de frames wordt geplaatst. Eventueel kan er aan de achterzijde een zwart block-out doek worden geplaatst als er aan een kant maar een geprint doek komt.

De frames zijn onderling te koppelen, zodat elke opstelling mogelijk is. Ook het koppelen van verschillende hoogtes is mogelijk. We hebben daar verschillende verbinders voor die dit mogelijk maken. Deze verbinders worden ook zonder gebruik van gereedschap eenvoudig aangebracht.