Green screen achterwand Fabric system, flexibele mogelijkheden en tot 270cm hoogte instelbaar

Deze Green screen achterwand is flexibel in te zetten in elke ruimte. Elke vorm is mogelijk en de hoogte is traploos instelbaar tot 270cm hoogte.

Een perfecte Green screen achterwand oplossing voor een eigen studio voor productie van video’s of foto’s in het eigen bedrijf of voor de professional. De wand is compact op te bergen en daardoor ook makkelijk te vervoeren naar een andere locatie. Het frame is zeer robuust, dus is ook voor de lange termijn een uitstekende oplossing.

Het groene doek is natuurlijk ook te vervangen voor een normale print, dus is deze wand ook voor een beursstand of als perswand te gebruikten.

De Green screen achtergrond voor elke locatie!

De Green Screen “Fabric Frame” is de ideale achtergrond voor elk formaat ruimte of studio. Een professionele en flexibele oplossing voor eigen videoproducties, fotografie project, in huis instructie, product presentatie etc. Zowel te plaatsen in gebogen vorm, maar ook als rechte wand tot elke lengte.

Grote green screen wand met print

Te voorzien van sfeer achtergrond

De Green Screen “Fabric Frame” is uitgevoerd met een doek dat eenvoudig in de horizontale boven- en onder profielen word geplaatst. Net zo eenvoudig is het dus ook om een doek te plaatsen met een sfeer beeld of bijvoorbeeld als perswand uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Grote green screen achterwand

Professionele in huis studio

Met deze green screen tover je elke ruimte in het bedrijf om tot een echte studio voor elke vorm van Marketing video’s en fotografie.

Aanpasbaar aan elke ruimte!

De Green Screen “Fabric Frame” bestaat uit verstelbare staanders en uit gekoppelde horizontale profielen aan de boven- en onderzijde. Deze profielen zijn leverbaar in verschillende vormen, dus je bepaald zelf de vorm en grote van de Green screen achterwand.

Fabric system beurswand frame

Frame

Het frame bestaat uit instelbare staanders en horizontale profielen waarin het doek wordt geplaatst

Fabric system beurswand montage

Hoe werkt het

De horizontale profielen worden aan de staanders gekoppeld. Het doek wordt in de profielen geplaatst met behulp van een pees. Vervolgens worden de staanders uitgeschoven en het doek hierdoor opgespannen.

Green screen vervoerstassen

Vervoer

Optioneel kunnen de onderdelen in tassen of koffers worden geleverd. Koffer is ook als balie te gebruiken met topblad en print rondom (56x48x100cm).

Heeft u hulp nodig of wilt u een offerte?

Ons ervaren team helpt u graag verder.
We nemen snel contact met u op.